featured

Uniswap, yüzde 83’lük düşüşün ardından sahneyi yeniden boğalara bırakmaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında lider olan Bitcoin’in yüksek oranlarda değer kaybetmesinin ardından altcoin’ler de düşüş yaşamışlardı. Uniswap (UNI), 19 Ocak tarihinde uzun vadeli bir destek noktasını kaybetmişti. Ancak şimdilerde grafiğinde bir yükseliş modeli oluşturarak yüksek seviyelere göz kırpıyor.

UNI, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 45 dolara ulaştığı 1 Mayıs’tan bu yana düşüşte. Mayıs ve aralık aylarının arasındaki dönemde, 15 dolardan sıçrama yaparak birkaç kez yukarı yönlü hareket başlatmaya çalıştı. Ancak bu denemelerin hepsi başarısız oldu.

UNI grafik

Kripto para birimi, 22 Şubat tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %83 oranında bir düşüşle 7,51 dolara geriledi.

Altcoin için bir sonraki en yakın destek noktası 5 dolarda bulunuyor. Daha önce bu seviye Ocak 2021’den beri görülmemişti. .

UNI grafiğinde bir yükseliş modeli oluşturuyor

Günlük grafik UNI için, önemli ölçüde daha fazla yükselişe işaret ediyor. Grafiğinde bulunan azalan kama şekli, bir yükseliş formasyonu olarak kabul edilir. Bu da altcoin’in yükselmesi için en iyi net işarettir.

Buna ek olarak, hem MACD hem de RSI çok önemli yükseliş hareketleri kaydetti. Bu tür hareketler genellikle mevcut eğiliminin tersine dönmesinden önce gelir. Bu nedenle, grafikteki mevcut modeller ile birleştirildiğinde bu, altcoin’in bir kırılma yaşayabileceğine işarettir.

Eğer bu ihtimal meydana gelirse, UNI için en yakın direnç noktası 19,50 dolarda olacaktır. Bu seviye ayrıca 0,5 Fib geri çekilme seviyesi ve yatay bir direnç noktasıdır.

Dalga sayısı analizi

Kripto para yatırımcısı ve analisti @TheTradingHubb, UNI’nin düzeltici bir model oluşturduğunu ve bunun da uzun vadeli bir yukarı yönlü hareketin muhtemel olduğu anlamına geldiğini belirtti.

Tüm zamanların en yüksek seviyesinden beri aşağı yönlü hareketin, A:C dalgalarının 1:0.618 oranına yakın olması ile bir A-B-C düzeltici yapıya sahip olması mümkündür.

Dalga C, azalan kamanın şekliyle dikkat çeken bir köşegene dönüşmüş durumda. Bu tür desenler genellikle keskin bir kırılma ve yukarı doğru hareket ile başarılı olur.

Bu nedenle, günlük zaman dilimindeki hareketler mevcut fiyat hareketini destekliyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin