featured

MANA, son ralli ile yatırımcılarının yüzünü güldürdü! Yükselişe devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz gün kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan MANA fiyatını, ayılar 2,45 dolar seviyesinde bulunan destek noktasının altına düşürme çalıştı. Bununla birlikte bu seviyeden gelen yoğun talep baskısı, altcoin’in 200-SMA seviyesinden reddedilmesine sebep oldu. Sonuç olarak ise fiyatta %21’lik bir ralli başladı. Yatırımcılar, bir toparlanma hareketini başlatmak için 2,8 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını bekliyorlardı.

Altcoin için önemli teknik veriler:

Bu yazının yazıldığı sıralarda MANA fiyatı, 50-200-SMA seviyeleri civarında bir sıkışma yaşıyor gibi görünüyor. Kripto para birimindeki 24 saatlik işlem hacmi ise %3,37 oranında bir kayıp ile 1,37 milyar dolar olarak kaydedildi.

16 Şubat tarihinde Decentraland (MANA) fiyatı 3,42 dolarda bulunan direnç noktasını kırmakta başarısız oldu. Piyasadaki genel eğilimin tersine dönmesiyle birlikte altcoin’in değeri %29,5 oranında düşüş yaşayarak 2,45 dolarda bulunan destek noktasına geriledi. Ayrıca teknik grafik, çift tepe formasyonunu ve 0,28 dolar seviyesindeki boyun çizgisinden kırılmayı göstererek devam eden satışı hızlandırdı.

MANA grafik

Destek noktasının aşağı yönlü kırılmasının ardından, bu seviyeyi yeniden test eden satıcılar bir sonraki hedefleri olan 2,45 dolara doğru ilerlemeye başladılar. Bununla birlikte, 24 Şubat tarihindeki reddediliş, boğaların bu seviyede güçlü bir destek oluşturduğunu gösteriyor.

46 endeksinde işlem gören Göreceli Güç Endeksi eğimi, aşağıdan nötr çizgiye yaklaşıyor. 14-SMA çizgisinin ve orta çizginin üzerinde gerçekleşecek bir yükseliş hareketi, yatırımcılar için olumlu bir gelişme olacaktır.

MANA fiyatı, 50 ve 200 günlük SMA arasında dalgalanıyor. Bu seviyelerden herhangi birinden gerçekleşecek bir kırılma hareketi, altcoin için ekstra bir avantaj sağlayacaktır.

MANA, düşen trend çizgisini kırmayı başardı

Bugün MANA fiyatı yatırımcıları mutlu ederek destek noktasından itibaren %9,87 oranında bir yükseliş kaydetti. Ayrıca kripto para biriminin grafiği, alıcıların azalan direnç trend çizgisinden bir yükseliş kırılmasını sağladığını gösteriyor. Bu trend çizgisinin yeniden test edilmesi ile yeterli talebi doğrulamalı ve alıcıları 2,8 doları kırmaya teşvik etmelidir.

Eğer başarılı olurlarsa, alıcılar bir sonraki duraklarını %23 oranında bir yükselişe işaret ederek 3,45 dolara çıkaracak. Öte yandan, 2,8 dolarda bulunan direnç noktasından olası bir geri dönüş, fiyatı 2,45 dolara geri çekebilir.

Altcoin için mevcut kritik direnç noktaları 2,8 dolar ile 3,45 dolar seviyelerinde iken; direnç noktaları ise 2,45 dolar ile 2,2 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin