featured

Uniswap fiyat analizi: UNI için toparlanma çalışmaları başarısız kaldı – 16,75 doların altına mı gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Uniswap için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. UNI denemesine rağmen yükselmeyi başaramadı. Altcoin için 16.75 dolar seviyesindeki en yakın destek noktası muhtemelen tekrar hedefleniyor.

Mevcut konsolidasyonun daha düşük bir kırılma ile sona ermesi beklendiğinden Uniswap fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. UNI yükseliş ivmesini geri kazanamadığından, 16.75 dolar desteğinin aşağı yönlü kırılması bekleniliyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu dönüşü gördü. Piyasa lideri Bitcoin yüzde 0,42 oranında yükseliş yaşarken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 1,08 oranında değer kazandı. Bu arada, Uniswap (UNI) ortalama yüzde 1,8 oranında yükseliş kaydetti.

Son 24 saatte Uniswap fiyat hareketi: Uniswap 17,5 doların altında konsolide oluyor

UNI 17.04 dolar ile 17.47 dolar aralığında işlem gördü. Bu da son 24 saatte düşük volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 48,84 oranında azalarak 163,8 milyon dolar olurken, toplam piyasa değeri 10.9 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi piyasada genel sıralamada ise 18. sırada yer alıyor.

UNI 4 saatlik grafik analizi: UNI düşüşe mi hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, Uniswap fiyatının daha fazla yükselmediği söylenebilir. Muhtemelen 16.75 dolar seviyesindeki mevcut desteğin altında bir kırılmaya yol açabilir.

Uniswap fiyat hareketi geçen hafta güçlü bir ilerleme kaydetti. İki güçlü yükselişin ardından, 27 Aralık tarihinde zirve 20 dolar olarak belirlendi.

Uniswap UNI 4 saat

18 doların hemen altında sağlıklı bir geri çekilme sonrasında boğalar salı günü piyasayı daha da yukarı itmeye hazırlandı. Ancak, kısa bir süre boyunca 19,5 dolara doğru hareket ettikten sonra, UNI keskin bir dönüş gördü ve bir önceki dip seviyesini kırdı.

Bir sonraki düşük seviye olan 16,75 dolar seviyesi düşüşü şimdilik durdurdu. Sonuç olarak ise Uniswap fiyatının 18,5 dolardaki bir başka düşük seviye belirlemesine yol açtı. Cuma günü, UNI 16.75 dolar desteğine geri döndü. Ayılar daha fazla dezavantajı test etmeye istekli olduklarından, muhtemelen bu desteğin kırıldığını göreceğiz.

Uniswap fiyat analizinde sonuç olarak

Piyasanın bugün daha fazla yükselişe geçemedikten sonra parçalanmasını beklendiğinden, Uniswap fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen 16.75 dolarlık destek sonunda kırılacak ve önümüzdeki hafta çok daha fazla düşüşe yol açacak.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin