Bu üç altcoin yükselişe öncülük ediyor! İşte bu hafta %20'den fazla kazanç elde eden tokenler
Bu üç altcoin yükselişe öncülük ediyor! İşte bu hafta %20'den fazla kazanç elde eden tokenler

Bu üç altcoin yükselişe öncülük ediyor! İşte bu hafta %20’den fazla kazanç elde eden tokenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa satışları yoğunlaştıkça kripto para piyasasındaki duyarlılık hala düşüş eğiliminde. Hafta boyunca 32.000 $ ‘a doğru yükselen ve ona yönelen Bitcoin, amiral gemisi kripto para birimi varlığının düşmesi ve 30.000 doların altına düşmesiyle ayılar devraldıkça düştü.

Piyasa değerine göre ilk 100 kripto para biriminin çoğunluğu haftalık düşüşler kaydetmesine rağmen üç altcoin %20’den fazla kazanç elde etti. Bu altcoin ADA, HNT ve WAVES oldu. Aağıda sırasıyla üç altcoin yükselişleri ele alınacak.

Cardano ADA yükselişi

Cardano balinaları, fiyatını tekrar yükseltmenin özlemiyle toplu olarak kripto parayı satın almaya başladı. Zincir içi veri sağlayıcısı Santiment tarafından yayınlanan verilere göre, 160’a yakın Cardano balinası, Cuma günü Cardano yerel altcoini olan ADA’yı 100.000 doların üzerinde satın aldı. Veriler ayrıca işlemlerin Cuma günü sadece altı saat geç gerçekleştiğini ortaya koydu.

Bu balina birikimi dalgasını takiben, Cardano fiyatı gün içinde %6’nın üzerinde yükseldi ve piyasa değeri 19 milyar doların üzerine çıkarak 0,57 doların biraz üzerine çıktı. Bu süreçte, bu birikim Cardano’nun XRP’nin önüne geçmesine yardımcı oldu. Onu piyasa değerlemesiyle altıncı en büyük kripto para haline getirdi.

Bununla birlikte, birikimden bu yana, ADA 0,57 dolardan şu anda 0,56 dolar civarında işlem görmek için küçük bir geri çekilme gösterdi. Ne olursa olsun, haftada hâlâ %20’nin üzerinde arttı. Bu da onu piyasa değerine göre ilk 20 kriptoda en büyük kazanan yaptı. Bu haftanın başlarında, Cardano zincirinde yayınlanan NFT miktarı 5 milyonu geçti ve kripto para yeniden canlanmaya başladı.

Helyum HNT

Helyum (HNT), IoT cihazları için merkezi olmayan, blockchainlerle çalışan bir ağdır. Temmuz 2019’da başlatılan Helyum ana ağı, düşük güçlü kablosuz cihazların birbirleriyle iletişim kurmasına ve düğüm ağı üzerinden veri göndermesine olanak tanıyor.

Düğümler, kablosuz ağ geçidi ve blockchain madencilik cihazının bir kombinasyonu olan Hotspot’lar biçiminde geliyor. Düğümleri işleten kullanıcılar, böylece Helium’un yerel kripto para birimi simgesi olan HNT’de madencilik yapar ve gelir elde eder. Helium’un hedefi, 2013’teki doğuşundan itibaren mevcut altyapıdaki yetersizlikleri belirleyerek geleceğe IoT iletişimini hazırlamaktır.

Heyum ağı, tarihte küresel bir kablosuz ağın en hızlı sunumuna sahip oldu. Operasyon Direktörü Frank Mong, projeye olan inancını şu ifadelerle anlattı.

“Helyum Ağı, ortak bir misyon altında bir araya geldiğinizde sıradan insanların başarabileceği inanılmaz başarıların kanıtıdır.”

Görünen son fiyat hareketi, tokene artan ilginin yanı sıra teknik analizde aşırı satım bölgesine doğru düşüşün bir sonucu gibi görünüyor.

WAVES

Waves Chain’in yerel simgesi olan WAVES, %100’ün üzerinde bir artışla piyasa değeri açısından ilk 100’de en çok kazananlar arasında yer aldı. Waves Chain, kullanıcıların işlem ücretlerinin ödenmesinde benimsenen WAVES tokenleriyle  eşler arası bir temelde blockchain tokenlerini oluşturabildiği, aktarabildiği ve değiştirebildiği bir blockchain platformudur.

WAVES tokeni, haftaya 4,40 dolardan işlem görmeye başladı. Yazım sırasında WAVES tokeni başına fiyat 8,87 dolardı. Hafta boyunca, token %115 ralliyi temsil eden 9,43 dolara kadar yükseliş kaydetti. 2016 yılında lansmanından bu yana token, 31 Mart’ta 62,36 dolarlık bir ATH’ye ulaşarak bu yılki en büyük ilerlemesini kaydetti.

WAVES tokeni için Para Akışı Endeksi (MFI), son yedi gündür yukarı yönlü bir eğri üzerinde. Bu, artan bir satın alma baskısının devam ettiği anlamına geliyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) son yedi gün içinde hızla yükselmiş olsa da, büyümesi MFI ile karşılaştırıldığında oldukça yavaştı. 50 tarafsız bölgenin biraz üzerinde olan RSI, basın zamanında 54.89’da kaldı. Yukarı doğru bir eğride, artan satın alma sürüyordu.

nairametrics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin