Coinbase 4 az bilinen altcoin'i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin'leri gündemine aldı
Coinbase 4 az bilinen altcoin'i listelerken dünyanın en büyük kripto fonu bu altcoin'leri gündemine aldı

Twitter’da trend olan muhtemelen hiç duymadığınız 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası yükseliyor ancak Metis Token, SpookySwap ve Marlin, şu anda Twitter’da trend olan popüler olmayan altcoin’lerden bazıları.

Twitter, kripto para projeleri ve takipçileri için belki de bir numaralı sosyal medya platformu. Kripto topluluğu, Twitter’daki kripto para projelerinden düzenli olarak diğer büyük sosyal medya platformlarından daha fazla bahsediyor.

Şu anda Twitter’da popüler çok sayıda altcoin var. Ancak bunlar, daha önce hiç duymadığınız trend olan en iyi altcoinler olarak dikkat çekiyor.

Marlin (POND)

Marlin (POND), Web3 ve merkezi olmayan finans (DeFi) alanı için yüksek performanslı programlanabilir bir ağ altyapısı sağlamak üzere tasarlanmış açık bir protokoldür. Proje, blok zinciri aracılığıyla güvence altına alınan uygulamaların Web 2.0’daki uygulamalardan performans açısından farklı olmamasını sağlamayı amaçlıyor.

Marlin Ağının yerel tokeni olan POND, paylaştırma, yönetim tekliflerine oy verme ve diğer birçok işlev aracılığıyla doğrulayıcı düğümleri çalıştırmak için kullanılır.

Marlin, geçen haftaki Flashbots etkinliğinin ardından şu anda trend oluyor. Marlin’den Supragya Raj, etkinlik sırasında Maksimal Çıkarılabilir Değer (MEV) ile ilgili güzel bir konuşma yaptı.

POND, son birkaç saattir mükemmel bir performans sergiliyor. Altcoin, son 24 saatte %10’dan fazla artışla 0,07296 dolardan işlem görüyor. 61’lik RSI, ralli devam ederse POND’un şu anda aşırı satım bölgesine yöneldiğini gösteriyor. POND ayrıca 50 günlük hareketli ortalaması olan 0.05646’nın üzerinde işlem görüyor.

SpookySwap (BOO)

SpookySwap, Fantom ağında barındırılan otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM) merkezi olmayan bir borsa (DEX). Ekip, bir yönetim tokeni olarak BOO tokeni aracılığıyla güçlü bir temel oluşturmaya odaklandığını söyledi. Ayrıca yerleşik bir köprü, yerleşik limit emirleri ve kullanıcı merkezli hizmete sahip olmak için çalışıyor.

SpookySwap, en son dönüm noktası sayesinde şu anda en çok trend olan altcoinlerden biri. Bugün erken saatlerde, SpookySwap ekosisteminde kilitlenen toplam değer (TVL), ilk kez 1,8 milyar doları aştı.

Bu son dönüm noktasının bir sonucu olarak, BOO son birkaç saattir toplanıyor. BOO şu anda son 24 saatte %17’den fazla artışla token başına 36,50 dolardan işlem görüyor ve bu da onu piyasadaki en iyi performans gösterenlerden biri yapıyor.

BOO’nun teknik göstergeleri, tokenin şu anda son zamanlardaki bir düşüşten kurtulduğunu gösteriyor. BOO, 50 günlük hareketli ortalaması olan 37$’ın altında işlem görüyor. 45’lik RSI, BOO’nun aşırı satım bölgesinden çıktığını ve yakında daha da yükselebileceğini gösteriyor.

Metis (METIS)

Metis, kullanımı kolay, yüksek düzeyde ölçeklenebilir, düşük maliyetli ve tamamen işlevsel bir Katman 2 çerçevesi olan Metis Rollup’u inşa ediyor. L2 çerçevesi, Web2’den Web3’e uygulama ve iş geçişini desteklemek için tasarlanmıştır.

Şu anda DeFi platformları, değiştirilemez token (NFT) pazarları, açık kaynak geliştirici toplulukları, serbest çalışan toplulukları, kitle fonlaması, verim çiftçiliği ve daha fazlası dahil olmak üzere çok sayıda kullanım örneğini destekleyen ölçeklenebilir bir protokoldür.

METIS, ekibin ulaştığı son dönüm noktası sayesinde son birkaç saattir trend oldu. Metis Token ekibi, Andromeda Layer 2 ağını başlattıktan yaklaşık sekiz hafta sonra 500 milyon dolarlık bir TVL’ye ulaştığını duyurdu.

METIS, son 24 saatte %7 artışla 300 dolardan işlem görüyor. METIS/USD günlük grafiği, kripto para biriminin şu anda yükselişte olduğunu gösteriyor. METIS’in 61 RSI’si, yakında aşırı alım bölgesine ulaşabileceğini gösteriyor. METIS, yükseliş eğilimine işaret eden 215 dolarlık 50 günlük hareketli ortalamasının üzerinde işlem görüyor.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin