Twitter CEO'sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!
Twitter CEO'sunun ödeme şirketinden dikkat çeken bir Bitcoin ortaklığı geldi!

Twitter kurucusu Jack Dorsey Bitcoin’in yükselişi konusunda umutlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin alıcıların bugünlerde daha aktif olması ile yeniden 4.000 dolara göz kırpmaya başladı. Diğer yandan kripto meraklıları sık sık Jack Dorsey (Twitter), Elon Musk (Tesla), Mark Zuckerberg (Facebook) gibi milyarderlerin ve farklı endüstrilerdeki birçok yüksek profilli figürün dünyanın en büyük kripto parası hakkındaki görüşlerini yakından takip ediyor.

Jack Dorsey ’nin Bitcoin hakkında yükseliş beklentileri

Geçtiğimiz birkaç gündür Twitter CEO’su Jack Dorsey’den endüstri hakkında çeşitli görüşler geliyor. Lightning Network için CashApp Desteği ve Casa Bitcoin nodesini övmek için konuştuğundan beri, her hafta Bitcoin ve Lightning ağını destekleme konusundaki 10.000 dolarlık BTC aldığını bildiriliyor. Bu cesur ifadeleri, son zamanlarda artan Bitcoin grafiğine atfedenler var.

Hatırlatmak gerekirse, geçen yıl Jack Dorsey, Bay Area merkezli bir başlangıç ​​olan Lightning Labs’a milyonlarca dolar yatırım yapmıştı. Bildirildiğine göre, firmanın Jack Dorsey, Square ve Twitter kurucu ortaklarından 2,5 milyon dolar para topladığı söylendi.

Ayrıca, yakın zamanda yapılan bir podcast’te Jack, Bitcoin hakkındaki görüşünü açıkladı. Dünyanın en büyük kripto parasına nasıl başladığını anlatan Dorsey, Bitcoin’in whitepaper’ini ilk okuduğunda çok etkilendiğini söyledi.

Marty Bent ile sadece 30 dakika süren podcast röportajı olmasına rağmen, Bitcoin hakkında potansiyel bir konuşma yaptı. Ayrıca son haftalarda Cash App’de kripto satın almak için 10,000 dolar harcadığını da açıkladı.

Bitcoin yeniden 4.000 dolar yolunda

Jack’in yükseliş beklentileri, BTC’nin 06 Mart günü 4000 dolara yaklaşması ve bazı borsalarda bu seviyeyi görmesi ile devam ediyor. Coinmarketcap’in verilerine göre, BTC’nin bugünkü değeri şu an 3.900 doların hemen altında. Önemli bir şekilde, ortalama işlem hacmi 68,43 milyar dolar seviyesine kadar yükseldi ve son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 3,15 artış gördü.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin