featured

Türk Kızılay’ından büyük adım: Kripto ile ödeme geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’de tüm vatandaşlar depremzedeler için seferber oldu. Sivil Toplum Kuruluşları, hız kesmeden bölgeye gerekli yardımı yapmaya çalışıyor. Yardımlara yerli yabancı herkes gayret gösteriyor. Bu zamana kadar toplanan maddi ve manevi yardımlarla bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçları görülüyor.

Kripto dünyasında da yardımlar çığ gibi büyüdü. Ahbap Derneği’nin başlatmış olduğu yardımın kitlesi genişliyor. Kripto sektöründe yer alan yardımseverler büyük bir bağış kampanyasında bulundu.

Kripto dünyasında yaşanan yardımlara Türk kuruluşları da sessiz kalmadı. Türk Kızılay’ı yardımlar için kripto hesabı paylaşan bir diğer STK oldu. Özellikle yurtdışından gelen yardımlar için kripto paraların kullanılması büyük önem arz ediyor.

Türk Kızılay’ı resmi internet sitesi üzerinden ödeme yapmak isteyenler için birden fazla hesap paylaştı. BTC, ETH, USDT, USDC, DOT ve AVAX ağları üzerinden bağış yapmak isteyenler gönderim yapabilir.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin