Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!
Amerikan futbolu efsanesi, hatıra topunu geri vermesi için taraftara 1 Bitcoin vermiş!

Tüm zamanlar rekorları gelmeye devam ediyor: Bitcoin ve Ethereum’dan sonra şimdi de Cardano

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Vahşi bir kripto rallisinin ortasında eşzamanlı olarak bazı koinler tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı.

Rekorlar geliyor

Bitcoin (BTC), tüm büyük borsalarda tarihte ilk kez 64.000 $’ı aştı; Cardano (ADA) ise Şubat ayında geçmeyi başaramadığı 1.5 $ seviyesine dokunmayı başardı.

Bu arada, en büyük altcoin olan Ethereum (ETH), şu anda Kraken borsasında 2.374 $’dan işlem görerek ilk kez 2.400 $’a ulaşmaya çok yakın.

VeChain (VET), FTX Token (FTT), Decred (DCR) de CoinGecko verilerine göre birkaç dakika önce yeni zirvelere ulaşan kripto para birimleri arasında yer alıyor.

CoinGecko

Sektör için bir dönüm noktası

Toplam kripto para birimi piyasasının değeri şu anda 2.24 trilyon dolara ulaştı, yani artık Apple’ın değerini aşmaya çok yakın.

Coinbase’in bugün gerçekleşecek olan doğrudan listelemesinden önce tüm sektör yeniden ivme kazandı.

Coinbase, sosyal medya devi Facebook’u bile gölgede bırakarak bir teknoloji şirketi için şimdiye kadarki en büyük halka açılma olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin