TronWallet güncellendi. Cüzdan yakında iOS'ta!
TronWallet

TronWallet, Android için piyasaya sürüldü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Android için TronWallet, resmi olarak Google Play Store’da yayına girdi. İndirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Android kullanıcıları artık TronWallet’i Google PlayStore’dan indirebiliyor. TRON tarafından resmi Twitter hesabı aracılığıyla yapılan duyuruya göre, kullanıcılar yeni TronWallet’ı kullanarak TRX gönderebilir, alabilir ve dondurabilir.

Üçüncü taraf bir şirket olan Getty/IO tarafından, JavaScript, AWS ve Blockchain teknolojilerinde uzmanlaşmış olan yeni cüzdanın tamamen merkezi olmayan, hiçbir giriş ve kayıt olmaksızın kullanılması gerektiği iddia ediliyor.

Cüzdan, başlangıçta 17 Nisan-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen TRON programlama yarışmasının katılımıyla geliştirildi. Yarışmayı kazanmayı başaramasa da proje, TRON hızlandırıcıdan 200 bin dolar kazanmayı başardı.

“Anahtarlarınız size özeldir!”

TRON Vakfı’nın resmi Medium hesabında Getty/IO’nun kurucusu ve CEO’su Dio Ianakira cüzdanın özelliklerini anlattı. Mahremiyete yönelik duydukları hassasiyeti dile getiren CEO, “Sizin anahtarlarınız, sizin özelinizdir. Biz hiçbir zaman anahtarlarınızı tutmayız.” sözlerini kullandı.

Ianakira ayrıca, TronWallet tarafından kullanılan şifrelemeden de söz etti:

Yerel gizli şifreleme + PIN – veritabanına AES-256 + SHA2 ile bir veritabanı tarafından desteklenen 64 baytlık bir şifreleme anahtarı sağlanıyor.

TronWallet yetenekleriyle göz kamaştırıyor

Cüzdan TRON tarafından tam olarak destekleniyor, bu nedenle token oluşturma hariç tüm TRON ağ operasyonlarını gerçekleştirebiliyor.

Son olarak Ianakira, TronWallet’in açık kaynak kodlu bir proje olduğunu ve yakında iOS sürümünün de piyasaya sürüleceğini belirtti.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

TRON (TRX) tokeninin gizli projesi açıklandı! İşte detayları

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. 30 December 2020, 00:00

    Telefonumu değiştirdim.
    Tron wallet yükledim.
    12 kelimenin birini yazmayı unutmuşum.
    Hesabıma ulaşmanın başka bir yolu yok mu?
    Bana yardım ederseniz çok sevinirim.

    Reply
  2. Üye 1 January 2021, 18:47

    Merhaba,

    Wallet açılışında sizden kelimelerin doğru sıralaması isteniyor, dolayısıyla sıralamayı doğru seçmeniz yeterli, kelimeyi bulmanıza gerek yok. Birkaç varyasyon denemeniz gerekli.

    Reply
Bizi Takip Edin