Bitcoin’in yükselişinin arkasında stablecoin girişleri olabilir…

Tron’un stablecoini ayı döneminde başarı yakalayabildi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Stablecoin piyasasının tartışıldığı bir ortamda Torun’un yeni çıkardığı USDD’nin ne yapacağı merak konusuydu. Tron kurucusu Justin Sun, Terra çöküşünden önce yeni bir stablecoin duyurusunu yayınlamıştı. Ancak varlığın ortaya çıkışı büyük kripto çöküşüne denk geldi. Özellikle de UST’nin dolara sabitlenmemesi krizi daha da büyütmüştü.

Tüm bu krizin ortasında doğan USDD, bir anda piyasadan sıyrıldı. Algoritmik stablecoin olarak çıkmasına karşın şu an gösterdiği performans alkışı hak ediyor. Ancak yatırımcıların yeni bir stablecoine güvenmesi her şeye rağmen zaman alabilir.

Stabilcoinlerin güvenilirliği ve kripto pazarındaki düşüş trendleri konusundaki belirsizliğin ortasında, bir varlık parlamaya devam ediyor. Terra ekosisteminin son zamanlardaki erimesi, USDD stabilcoin de dahil olmak üzere çeşitli sabit coin projelerinin güvenilirliğini ön plana çıkardı.

USDD stablecoin istikrarlı büyüme

TRON tabanlı merkezi olmayan algoritmik stabilcoin USDD, genel bir kripto para piyasası çöküşüne rağmen büyüme çılgınlığı yaşıyor. Stabilcoinin piyasa değeri, bu ayın başlarında piyasaya sürülmesinden bu yana hızla büyüyor.

UST’nin çöküşten önceki başarısı, kripto pazarındaki sabit paraları keşfetmeye yeni girenlere yol açtı. Tron, 5 Mayıs’ta USDD stablecoin’i piyasaya sürdü  ve o zamandan beri endüstrinin dikkatini çekti.

CoinMarketcap’a göre, USDD’nin piyasa değeri şu anda 601 milyon dolar. 21 Mayıs’ta 378 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olurken, bir hafta içinde 600 milyon dolar değerlemeye ulaştı. İstikrarlı olan USDD, kriz anında kendini 1 dolara sabitleyebildi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin