TRON ana ağ lansmanıyla birlikte fiyat rallisini başlatabilir
TRON ana ağ lansmanıyla birlikte fiyat rallisini başlatabilir

TRON ana ağ lansmanıyla birlikte bir ralliye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX), 1 saatlik grafikte simetrik bir üçgen oluşturduğu için konsolidasyona devam ediyor. Fiyat şu anda üçgen desteğini test ediyor ve bu 0,07 dolar seviyesinde dirence geri dönme nedeniyle olabilir. Teknik verilere göre, TRON ana ağ lansmanıyla birlikte bir ralliye hazırlanıyor gibi görünüyor.

TRON ana ağ lansmanıyla birlikte fiyat rallisini başlatabilir

Bununla birlikte 100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için 200 SMA uzunluğunun altında. Diğer bir deyişle, desteğin tutmaktan daha fazla kırılma olasılığı daha yüksek. Grafik paterni 0,06 ila 0,08 doların arasında, böylece sonuçtaki çıkıntı aynı yükseklikte olabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) daha da yükseliyor, bu yüzden alıcılar kontrolü tekrar ele geçirirken TRON’da buna uyuyor. Benzer bir şekilde, stokastik, yükseliş basıncının oyuna dönüştüğüne işaret ediyor. Stokastik düşük seviyelere sahipken, fiyat daha yüksek düşüşler yaptığı için, bu osilatör için de bir yükseliş ayrılığı görülebilir.

TRON ana ağ lansmanıyla birlikte bir ralliye hazırlanıyor!
TRON ana ağ lansmanıyla birlikte bir ralliye hazırlanıyor!

TRON’daki konsolidasyon, bu ayın sonunda ana ağın piyasaya sürülmesine kadar borsaların dondurulmasıyla açıklanabilir. Yatırımcılar ayrıca, güncellemenin nasıl ortaya çıktığını görmek için tedbirli olabilir. Herhangi bir aksaklık, başarılı bir lansman başka bir ralliye yol açarken, TRON için aşağı yönlü bir kırılma anlamına gelebilir.

TRON’un piyasa sinyalleri ve pazar faktörleri

Öte yandan, Nisan ayı perakende satış hacmine rağmen dolar, haftanın çoğu için güvenli bir şekilde desteklendi. Yatırımcılar, önümüzdeki ay için sıkılaştırıcı beklentileri destekleyen bir faktör olarak daha güçlü fiyat seviyelerine işaret ediyor, bu yüzden gerçek olayın önünde uzun bir pozisyon belirlenebilir.

Bunun dışında, ticaret müzakereleri üzerindeki mevcut jeopolitik gerginlikler, Çin ile herhangi bir ihtilafın ekonomisi için birtakım sonuçları olabilse bile güvenli liman cennetini destekliyor. İleriye baktığımızda, TRON konsolidasyonu, ana ağ lansmanından sonraki birkaç hafta boyunca devam edebilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin