Trend tersine mi döndü? Kripto varlıklar stres yaşıyor mu?

Trend tersine mi döndü? Kripto varlıklar stres yaşıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 14 Şubat Salı günü piyasa başlangıcı yine istenilen şekilde olmadı. Dün gelen FUD haberleri piyasayı tersine çevirdi. Devreye giren Amerikalı düzenleyiciler yeniden Binance borsasını kıskacına aldı.

Dün yetkililer, Paxos’a BUSD üretimini durdurmasını istedi. New York Mali Hizmetler Departmanı’na ek olarak SEC’inde baskı kurması piyasada FUD etkisi oluşturdu. Bu da dün düşüşleri yüksek oranda yaşattı. altcoin’ler çift haneli düşüşleri gördü.

Bugün başlangıç ise nispeten iyimser yaşayan kripto varlıklar var. Fakat yine de Bitcoin’de stres bir hayli fazla görülüyor. Bugün için takip edilecek en önemli verisi ise ABD Tüketici Fiyat Endeksi olacak.

Kripto varlıklarda son durum

21.735 $’lık bir fiyat gösteren Bitcoin, son 24 saatte %0,55’e kadar düştü. Ethereum (ETH) da 1.501$’a ulaşarak %1.29’luk bir düşüş gösteriyor. Kripto varlıkların genel piyasa değerinde de yaklaşık yüzde 1’lik bir aşağı yönde kaldı. Şu an tam olarak 1 trilyon dolar doların üzerinde piyasa değeri var.

BNB, Ripple veya XRP, Cardano ve çok daha fazlası dahil olmak üzere tüm büyük kripto para birimleri, aşağı yönlü bir fiyat gidişatının belirtilerini gösteriyor. Bununla birlikte, Tether gibi sabit para, son 24 saatte %0,07 artışla 1,00 ABD dolarına yükseldi. 

Bununla birlikte, Bitcoin halving yılı olan 2024 yaklaşırken, yatırımcılar hala sanal varlıklara, özellikle Bitcoin’e (BTC) karşı karışık duygular gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin