Trend çizgisini kıran altcoin yükselmeye hazır mı? Fiyat tahmini

Trend çizgisini kıran altcoin yükselmeye hazır mı? Fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos’un altcoin’i ATOM, son kripto çöküşünden diğer altcoinler ile birlikte ağır yara aldı. Diğer birçok kripto para birimi gibi ATOM da %33 civarında düşüş kaydetti.

Peki ATOM’u ne bekliyor? fiyat yükselecek mi? Düzeltme bitti mi yoksa daha derine mi gidecek? ATOM için sonraki seviyeler neler? Gelin inceleyelim.

Altcoin ATOM’un fiyatı GoldenPocket’e ulaştı

ATOM fiyatı, geçtiğimiz birkaç ay içinde kendisini daha yüksek bir GoldenPocket seviyesine düzeltmeyi başardı. Böylece fiyat, boğa koşusundaki tüm artışı zaten düzeltebildi. Düzeltme bittikten sonra Cosmos fiyatı bir ABC dizisi oluşturdu. Bu ABC dizisi de fiyatın nihai hedefine ulaşması için tamamlandı. Bugün fiyatlar ABC dizisinin GoldenPocket’ına göre düzeltildi ve orada destek buldu. Bu nedenle fiyat son zamanlarda yükseliş tepkisi gösterebildi.

Trend çizgisini kıran altcoin yükselmeye hazır mı? Fiyat tahmini

ATOM fiyatı yakında artacak mı?

Altcoin fiyatı son zamanlarda bir trend çizgisini kırdı. Bu kırılma, olası bir eğilimin tersine çevrildiğini gösteriyor. Fiyatın şu anda bu trend çizgisini destek olarak görmesiyle birlikte, Cosmos fiyatının bir sonraki  38.77 dolar direncine yükselebileceğini tahmin ediyoruz. Bu direnç de kırılırsa, ATOM, muhtemelen bir sonraki direnç olan 44,77 dolara ulaşacak.

Trend çizgisini kıran altcoin yükselmeye hazır mı? Fiyat tahmini

Şimdilik, altcoin’in 27 dolarlık fiyat alanı, kaybı durdurmak için sağlam bir alan gibi görünüyor. Bir sonraki hedeflere bakmak, çoğu trader’ın düşüş trendinin sona ermesi beklentisiyle şu anda yaptığı şeydir. Öte yandan, başarılı tüccarlar her zaman küresel piyasa koşulları, ekonomik ve jeopolitik durumlar gibi makro unsurları göz önünde bulundururlar.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin