Toparlanma rallisine bu token de katıldı! Yatırımcılar hangi seviyeleri beklemeli?
Toparlanma rallisine bu token de katıldı! Yatırımcılar hangi seviyeleri beklemeli?

Toparlanma rallisine bu token de katıldı! Yatırımcılar hangi seviyeleri beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen popüler tokenlerden olan LINK, kripto para piyasasındaki genel toparlanma rallisine katıldı. Yerel tokeni LINK, son 24 saatte %6,2 arttı. Toplam piyasa değerini 7,7 milyar doların üzerine çıktı. Token şu anda 11 Şubat’tan bu yana görülen en yüksek seviye olan 16,85 dolardan işlem görüyor.

Yatırımcılar, korunan toplam değeri (TVS) artırdıkça Chainlink fiyatı yükseliyor. DeFi Llama’ya göre LINK, 54 milyar dolardan fazla TVS’ye sahip ve bu da onu dünyanın açık ara en büyük oracle ağı yapıyor. Onu Maker, Internal ve Band takip ediyor.

Bu nedenle analistler, sektöründeki güçlü yeri nedeniyle LINK fiyatının artmaya devam edeceğine inanıyor. Ayrıca, en büyük blockchain platformları tarafından kullanılmaya devam edeceği için popüleritesini koruyacaktır.

Chainlink fiyat hareketi

Dört saatlik grafik, LINK fiyatının ocak ayında 13,67 dolardan güçlü bir destek bulduğunu gösteriyor. O zamandan beri, kripto para toparlanmaya çalışıyor. Aşırı alım bölgesine hareket eden Stokastik Osilatör, 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların biraz üzerinde bulunuyor.

chainlink price

Bu nedenle, boğalar 18.00’de bir sonraki kilit direnç seviyesini hedeflediği sürece Chainlink fiyatının önümüzdeki günlerde yükselmeye devam etmesi muhtemel. Token 16,00 dolardaki desteğin altına düşerse bu yükseliş tahmini geçersiz olacaktır.

Chainlink nedir? Ne Sunar?

Chainlink, diğer ağlar tarafından yaygın olarak kullanılan lider bir blok zinciri platformudur. Sektörde rolü biraz basittir. Geliştiricilerin çevrimdışı verileri zincir üstü ağlara bağlamasını sağlayan hibrit oracle’ları çalıştırır.

Örneğin, Uniswap ve Aave gibi Merkezi Olmayan Finans (DEFI) platformları, ağlarında fiyat beslemeleri sunmak için Chainlink’i kullanır. Bir hava durumu öğesiyle uygulamalar oluşturan geliştiriciler, Hava Durumu Kanalından hava durumunu bağlamak için LINK’i kullanabilir. Benzer şekilde, spor geliştiricileri, uygulamalarında zincir dışı verileri seçebilir.

Chainlink ayrıca çoğunlukla geliştiriciler tarafından kullanılan başka hizmetler de sunar. Örneğin, oyun ve NFT’ler gibi alanlarda gerekli olan doğrulanabilir rasgele sayı üreteçleri gibi hizmetler verir.

En son ürünü Keepers olarak bilinir ve akıllı sözleşmelerin otomasyonunu sağlar. Bu, şu anda Synthetix ve Barnbridge gibi platformlar tarafından yaygın olarak kullanılıyor.

Chainlink tarafından sunulan diğer ürünler, birden fazla zincirin birlikte çalışmasını sağlayan Rezerv Kanıtı (Proof-of-Reserve) ve Çapraz Zincir Köprüleme’dir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin