featured

Solana 100 dolar seviyesini hedefliyor! Kripto para piyasası toparlanırken SOL rallisi zayıf kaldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası son 24 saat içinde yatırımcıları sevindirecek şekilde yükselişe geçti. Piyasa lideri olan Bitcoin’in son 24 saatteki güçlü rallisine rağmen gözde altcoin’lerden Solana’nın yükseliş rallisi son zayıf kaldı. Ancak altcoin’de alıcı desteği artarsa SOL, 100 doları görebilir.

Solana kripto para piyasasının genel performansını takip ediyor. Yılın başından beri piyasada sergilenen düşüş eğilimini takiben, SOL şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinin %65,9 oranında altında işlem görüyor.

Solana SOL

Bu yazının yazıldığı sırada SOL, son 24 saat içinde %5,9 oranında değer kazanarak 88,65 dolardan işlem görüyor. Solana’nın yükseliş trendi, daha geniş kripto para piyasasına kıyasla oldukça zayıf kaldı.

Solana 100 dolar seviyesini hedefliyor

Solana eğer daha fazla değer düşüş trendini önleyebilirse, 102 dolar seviyesine kadar yükselebilir. Ancak, bu seviyeye ulaşmak için ilk olarak 92 dolardan %50 Fibonacci düzeltmesi seviyesini geçmeli ve ardından önemli bir seviye olan 100 doları da kırması gerekiyor.

Eğer alıcılar SOL fiyatını 102 dolara yükseltebilirse, altcoin kritik direnç noktasını aşmış olacak ve böylece kendisini güçlü bir toparlanma hareketine hazır hale getirecektir. Bu noktadan sonra hâlâ yükseliş trendi devam ederse altcoin fiyat 111 dolara kadar yükselebilir. Ancak bu seviyelerde kayda değer bir piyasa desteği sağlayamazsa daha fazla ilerleme engellenecektir.

Kripto para piyasası, Ukrayna’nın artık NATO’ya katılmakla ilgilenmediğini açıklamasından bu yana yükselişe geçti. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın sona erebileceğine dair spekülasyonlar nedeniyle yükseliş çizgisi devam edebilir. Bu nedenle, SOL altcoin’inin 150 dolar ve üzerine doğru bir toparlanma yapmak için güçlü bir potansiyeli var.

Solana ayıları hâlâ kendilerini hatırlatıyor

Öte yandan hâlâ SOL fiyatında bir düşüş yaşanabilir ve bunun sonucunda da alıcı desteği zayıflayabilir. Son haftalarda piyasa hissiyatı oldukça karıştı. Henüz kesin bir trend oluşturulamamış durumda.  Bu nedenle, mevcut yükseliş hissiyatının bozulma ve Solana’nın önceki düşük seviyelerine gerilemesi ihtimali de mevcut.

SOL bir düşüş hareketi kaydederse, altcoin 85 dolarda bulunan düşük destek noktalarını test edebilir.  Altcoin düşüşe devam ederse 80 dolardaki destek noktası bile test edilebilir. En kötü ihtimalle düşüşün derinleşmesi durumunda 50 dolar da seçenekler arasında. Bu düşük seviyeler üzücü olabilir ancak aynı zamanda düşük fiyatlardan alım yapmak isteyen yatırımcıları da çekebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin