featured

Bitcoin balinasından büyük hamle! Düşük fiyattan 28 milyon dolar değerinde BTC satın alındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki üçüncü en büyük Bitcoin balinası, yalnızca son iki gün içinde ortalama 38,4 bin dolar fiyattan 730 adet BTC daha satın aldı. Bu da ortalama 28 milyon dolar değerinde BTC satın alındığı anlamına gelir.

Üçüncü en büyük Bitcoin balinası, tanımlanamayan ve bilinmeyen bir varlık olmaya devam ediyor. Bazıları bunun bir borsa için soğuk bir cüzdan olabileceğini düşünse de, gerçekleşen etkinlikler bu tezi desteklemiyor.

Bitcoin balina

Çünkü bu balina; bir borsanın soğuk cüzdanına özgü olmayan, net bir uzun vadeli birikim eğilimi ve stratejik dipten satın alma hamleleri yapmıştır.

Şimdi bu balina bir kez daha iş başında. Son iki günde ortalama 38,4 bin dolar fiyatından toplamda 730 adet BTC satın aldı.

Bitcoin fiyatını yükseltti

İlk satın alma işlemi yaklaşık 12 milyon dolar değerindeydi. Geçtiğimiz gün bir hamle daha geldi. Bu satın alma faaliyetinde 38,200 dolardan 318 adet BTC daha cüzdana eklendi. Son hamle ise bugün geldi. Bu balina, ortalama 38,500 dolar fiyatından 16 milyon dolar karşılığında 412 BTC daha satın aldı.

Büyük miktarlarda satın alma işlemleri gerçekleştiğinden beri piyasa liderinin fiyatı artıyor. Bitcoin, bu yazının yazıldığı sırada 42 bin dolar civarında işlem görüyor. Bu da balinanın şu anda çok büyük bir kâr ettiği anlamına geliyor.

Bu adresin şu anda güncel olarak toplamda 126,341 adet BTC ile 5,3 milyar dolarlık bir bakiyesi var.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin