Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum ve Ripple’da kurtarma çalışmaları başladı
Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum ve Ripple’da kurtarma çalışmaları başladı

Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum ve Ripple’da en iyi senaryolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta başından bu yana tüm büyük kripto para birimleri etrafındaki yoğun satış baskısı, hafta sonu gücünü kaybetmiş görünüyor. Ancak piyasa, belirleyici bir toparlanma girişimiyle ilgilenmiyor. Her ne kadar Bitcoin, Bakkt’ın 23 Eylül’den itibaren vadeli işlemler sunacağını açıklamasıyla Cuma günü yükselişe geçse de bu gelişmenin olumlu etkisi hızlı bir şekilde kayboldu.

Coinmarketcap‘ten alınan son verilere göre, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri pazartesi günü görülen 300 milyar dolardan seviyesinden 263 milyar dolara düştü.

Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum ve Ripple’a genel bakış

Bitcoin (BTC)

Cuma günü 10.540 dolar seviyesine kadar yükselen Bitcoin (BTC/USD) hafta sonu tersine döndü ve haftanın ikinci yarısında kaydedilen toparlanma kazancının büyük bir bölümünü sildi. Hafta sonu işlem hacminin düşük olması nedeniyle Bitcoin’in zararlarını sınırlı tutuyor, şimdilik piyasa değeri açısından en büyük kripto para birimi için düşüş gözüküyor.

10.000 dolar (psikolojik seviye/Fibonacci Haziran rallisinin %61,8’i geri çekilmesi) ilk destek olarak belirlendi ve bu kritik seviyenin altındaki bir düşüş satıcıları cezbedebilir ve BTC’yi 9.500 ABD doları (15 Ağustos en düşük) ve 9.000 ABD doları (psikolojik seviye / Temmuz) seviyesine düşürebilir.

Artan yönde, 10.800 doların üzerindeki bir günlük kapanış (20-DMA/50-DMA/Fibonacci Haziran rallisinin %50 geri çekilmesi) daha derin bir toparlanmanın başlangıcı olarak görülebilir.

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH /USD) üç aydan fazla bir sürede yaşadığı değer kaybıyla 171 dolara düştü ve 200 dolarlık psikolojik seviyesini tekrar almak için keskin bir toparlanma yapamadı. 200 dolarlık seviyenin üstünde, 210 dolar (20 günlük MA) ve 240 dolar (6 Ağustos yüksek/50 günlük MA) karşısında geçici bir direnç olarak davranabilir.

Aşağı yönde, en düşük seviye 171 dolar (15 Ağustosun en düşük seviyesi) ve bu seviyenin altında bir parite, 140 dolara düşmesine sebep olabilir.

Ripple (XRP)

Ripple (XRP/USD) Aralık 2017’den bu yana en düşük seviyesine düşerek bu haftanın başında 0,2365 dolar seviyesinde kaldı ve o zamandan beri sıkı bir konsolidasyon kanalında. Parite günlük bazda %1’den biraz fazla olsa da bu hafta içinde %13’ten fazla düştü.

Yalnızca 0,30 dolara (20 günlük MA ve önceki statik destek) güçlü bir hareket ile XRP/USD çifti daha fazla alıcı getirebilir ve zararlarını geri çekmeye devam edebilir.

Aşağı yönde, düşüş baskısı bozulmadan devam ederse, 0,22 dolar (10 Aralık 2017 en düşük) ve 0,20 dolar (8 Aralık 2017 en düşük / psikolojik seviye) görülebilir.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin