Bu tokenin son 24 saatlik işlem hacmi yüzde 300 arttı! Peki neden?
Bu tokenin son 24 saatlik işlem hacmi yüzde 300 arttı! Peki neden?

Bu tokenin son 24 saatlik işlem hacmi yüzde 300 arttı! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron (TRX) token fiyatı, kurucu Justin Sun’ın blockchaine dayalı yeni bir stablecoin başlatmayı planladığını açıklamasının ardından bugün yükselişe geçti. USDD olarak adlandırılan token, merkezi olmayan bir token olmayı amaçlıyor.

TRX token fiyatları son 24 saatte %10 artarak üç haftanın en yüksek seviyesi olan 0,074 dolara ulaştı. Çoğu altcoin, Bitcoin’in (BTC) düşüşünü takip ederken, TRX tersine yükselişe geçti. Bitcoin, son 24 saatte %2 düşüşle ortalama 40.700 dolardan işlem görüyor. Toplam kripto para piyasası sermayesi, son 24 saatte %1,5 düşüşle 1,89 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Sun, USDD için 10 milyar dolar toplama sözü verdi

Justin Sun, projenin bazı “büyük blockchain oyuncuları” ile işbirliği içinde olacağını iddia ederek, yeni bir merkezi olmayan stabil coin USDD başlatma sözü verdi. Tron’un kurucusu, gelecek yıl içinde 10 milyar dolarlık likit varlık toplamak istediğini belirtti. Fon, belirsiz piyasa koşullarında USDD’nin dolar sabitini korumak için erken aşama rezerv olarak kullanılacak. Tokenin mekaniği, yaklaşık 18 milyar dolarlık piyasa sermayesine sahip en büyük algoritmik stabil coin olan Terra’nın UST’sine benzeyecek.

USDD, TRON’un yerel parası TRX’ten etkilenecek. Sun, stabil coinin BNB ve Ethereum (ETH) zincirlerinde erişilebilir olacağını söyledi. Bu arada USDD’nin 5 Mayıs 2022’de dolaşıma girmesi planlanıyor.

TRX 24 saatlik işlem hacmi %300 arttı

Haber güncellemesi, mevcut piyasa düşüşünün ortasında TRX için çalıştı. TRX, yazım sırasında ortalama 0,068 dolardan işlem görüyor. Tokenin 24 saatlik işlem hacmi %300 arttı. Mevcut pompa, Tron tokenlerinin en büyük 22. kripto para birimi haline gelmesine yardımcı oldu. TRX’in toplam piyasa değeri 6,9 milyar dolar. Ancak yine de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,3 doların %77 aşağısında işlem görüyor. Haber çıktığında balinaların TRX’i hareket ettiren işlemleri artıyor gibi görünüyor. İki balina, anonim cüzdanlar arasında 123 milyon dolar değerinde 1,69 milyar TRX tokeni taşıdı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin