Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler
Stellar Lumens ve SushiSwap fiyat analizi: XLM ve SUSHI için izlenecek seviyeler

Tezos, Waves, Dogecoin Fiyat Analizi: 19 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, Bitcoin’in ile birlikte yükseliyor gibi. Bununla birlikte, 1 numaralı kripto para grafiklerde ATH’ye ulaştığında, bir miktar geri çekildi ve piyasadaki altcoinlerin çoğunluğu da Bitcoin’i izledi. Bitcoin’in son fiyat düşüşü de birçoğunu konsolide bir bölgeye itti ve fiyat yana doğru hareket ettikçe, trend grafiklerde değişiyor gibi görünüyordu.

Tezos (XTZ)

Tezos piyasasındaki oynaklık, fiyat 2,28 ile 2,35 dolar arasında sınırlı tutarken bir kez daha düştü. Altcoin’in konsolide fiyatı, piyasa hala yükseliş belirtileri gösterdiği için, şu an 2,32 $ olarak kaydedildi.

Yetersiz bir düzeltme nedeniyle fiyat düştüğü için fiyat yönü, düşüş eğilimi görüldü. Ancak, pazar toparlandıkça XTZ’nin değeri kademeli olarak yükseldi. Bu, dijital varlığın değeri destek noktası 2,25 dolardan geri döndüğünde ve 2,89 doları aşmasıyla teyit edildi. O zamandan beri, fiyat bu destek seviyesinin üzerinde kalmayı başardı

Bollinger Bantlarının sinyal hattı da yazım zamanında fiyat çubuklarının altına düşmüştü, bu fiyatın yükseldiğini gösterdiğinden olumlu bir sinyal olarak yorumlanabilir. Müthiş Osilatör sıfırın üzerinde kaldığı ve mumlar da yükseldiği için piyasa da ivme kazanıyor, bu da yükselen piyasa ivmesinin devamını işaret ediyor.

Waves

waves/usd grafiği

Waves için grafik, kripto varlığın değer kaybına uğrayan değerini gösteriyor. Büyüme hamleleri olmasına rağmen, bunu büyük düzeltmeler izledi. Varlığın bu yinelenen eylemi nedeniyle, pazar çelişkili görünüyordu. Bollinger bantları, düşük oynaklığın bir işareti olarak birbirine yakınlaşıyor ve Sinyal Hattı, yükseliş piyasasının bir işareti olarak fiyat çubuklarının altına düşmüş durumda.

 

Bununla birlikte, fiyat, yazım sırasında gözle görülür şekilde düşerken, Chaikin Para Akışı sıfırın altında kaldı. Bu aynı zamanda Waves pazarındaki satış baskısını da vurguluyor.

 

Dogecoin (DOGE)

DOGE/USD grafiği

Dogecoin’in değeri zaman içinde önemli bir artış gördü. Yazım zamanında değeri 0,00372 ila 0,00398 dolar arasında gidip geliyordu. DOGE’nin şu an değeri 0,00392 dolar ve Bollinger Bantları bir kez daha farklılaşarak olası bir dalgalanmayı işaret ediyor. Sinyal çizgisi mum çubuklarının altında kaldı ve fiyatın yükselişine dikkat çekiyor.

Göreceli Güç Endeksi zaten aşırı alım bölgesine yakındı, ancak bir düzeltme nedeniyle aşağı çekildi. Ancak, yazı yazılırken bir kez daha aşırı alım bölgesine doğru ilerliyordu. Kripto para, 0,003987 $ ‘lık anlık direncini test etmek için daha da yükselebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin