Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, kısa vadede kırılmanın olası görülmediği bir yatay kanal içinde hareket ediyor. Algorand’ın ise 1 dolar seviyesine düşmesi olası.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos, son 24 saatte yükseliş hareketi gördü ve fiyat, yatay kanalının üst trend çizgisine yaklaştı. OBV’ye göre satın alma baskısı artıyor. Awesome Osilatör, düşüş eğilimi gösteren bir ikiz tepe oluşturdu ve fiyat, kanalının denge çizgisinin altına indi. Bununla birlikte endeks, fiyat bir kez daha yukarı doğru hareket ederken, bu yazı yazılırken bir dizi yeşil çubuk gösterdi.

Blockchain ölçümleri olumlu bir sonuç verirken, alıcıların son iki haftadır görülmeyen yukarı yönlü bir kopuş için satıcıları 4.5 dolar işaretinden geride bırakması gerekecek.

Algorand (ALGO) fiyat analizi

Algorand’ın 4 saatlik grafiğinde, fiyatın daha düşük zirveler oluşturmasının ve 1,35 dolardaki dirençten daha düşük diplerin ardından bir düşüş trendi görüldü. OBV de ayrıca daha düşük zirveler oluşturdu ve piyasada satın alma faaliyeti eksikliği gösterdi. Fiyat bu haberin yazıldığı sırada yükseliş yönlü gibi görünse de, kazanımların 1,17 dolar üst tavanında sınırlanması bekleniyor. ALGO’nun düşüş trendi muhtemelen daha düşük seviyeler görecek ve 1,03 dolarlıkdestekte istikrar beklenebilir.

Yukarıda belirtilen destek bölgesi, güçlü satın alma davranışları gördü ve piyasadan gelen düşüş ipuçlarını engelleyerek daha fazla kırılma olasılığı düşük görünüyor. Bu arada MACD, hızlı hareket eden hat sinyal çizgisinin üzerine çıkarken yükseliş eğilimi gösterdi, ancak önümüzdeki birkaç seansta tersine dönmesi bekleniyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin