Tezos fiyat analizi: XTZ için yükseliş devam edecek mi?
Tezos fiyat analizi: XTZ için yükseliş devam edecek mi?

Tezos fiyat analizi: XTZ için yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos dün haftalık en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra fiyat düzeltmesi yapıyor. XTZ fiyatı dün yükseldi ve 4,6 dolardan 5,6 dolara önemli bir sıçrama kaydetti. Ancak XTZ, daha fazla yukarı yönlü reddetti ve bugün düzeltme başladı. Ekim ayından 8,6 dolara ulaşan kripto para daha sonra düşüşe geçti. Tezos düşüş eğiliminden kurtulmak için yeteri gücü toplayamadığı için düşüş trendi devam ediyor.

Tezos price analysis: XTZ corrects after hitting a weekly high at $5.6 1

Yukarıda yer alan, XTZ 1 günlük fiyat analizine göre ayılar hakimiyeti ele alınca fiyatta düşüş olduğunu gösteriyor. Bugün XTZ 5,2 ile 5.9 dolar aralığında işlem görüyor. Token yazım sırasında 5,38 dolarda işlem görüyor. Dün yaşanan önemli fiyat artışıyla son 24 saatlik kâr oranı 14,9 olarak yer alıyor. XTZ fiyatı ek olarak geçen haftaya göre %4,6 oranında artış kaydetti.  İşlem hacmi de yüzde 581,9 ile dikkat çekici bir artış gösteriyor.

Oynaklık hafif, Bollinger bantlarının üst limiti XTZ için direnci temsil eden 6 dolarlık ve alt limit 4,44 dolarda yer alıyor. Bollinger bantlarının ortalaması 5,3 dolar seviyesinde, fiyat bugün düşmeye devam ederken boğaların bir şans elde edebileceği XTZ desteğini temsil ediyor.

Göreceli güç endeksi (RSI) göstergesi dün XTZ’ye olan talep arttıkça yükseldi, RSI ayrıca tarafsız bölgenin üst yarısına doğru ilerledi, ancak bugünün satış baskısı nötr çizginin altına itti. Şimdi RSI göstergesi 48 endeksinde, piyasadaki satış aktivitesini gösteren aşağı yönlü bir eğim gösteriyor.

Tezos fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

Aşağıda yer alan, Tezos 4 saatlik fiyat analizi, fiyat düşüşünün ardından ikinci mum çubuğu da kırmızı olduğu için fiyatın aşağı yönde devam ettiğini gösteriyor. Fiyat dün yukarı yönlü kaldı ve bu seviyeye çıktıktan sonra teknik olarak düzeltme geldi.

Tezos price analysis: XTZ corrects after hitting a weekly high at $5.6 2

Volatilite 4 saatlik grafikte oldukça yüksek çünkü Bollinger bantları dün genişlemeye başladı ve ayrışma bugün de devam etti. Şimdi alt bant stabilize olmaya başlarken üst bant yukarı doğru devam ediyor. Fiyat, üst bant seviyesinin altına düştü. XTZ için destek bölgesini 4,8 dolar temsil ediyor. RSI, tarafsız bölgeye geri döndü ve RSI aşağı yönlü bir eğimde işlem görüyor.

Tezos fiyat analizi sonucu

Tezos fiyat analizi, XTZ’nin dün önemli bir yükseliş kaydetmesinin ardından fiyat bugün tekrar düşüşe geçti. Tezos Ekim ayından bu yana önemli ölçüde düştüğünü ve piyasanın bugün de baskıyı hissettiğini gösteriyor. Bununla birlikte, fiyat zaten düşük olduğundan ve kırmızı döngü yakında sona erebileceğinden, bazı kripto paralara yatırım yapmak için doğru zaman olabilir. Ancak bugün için XTZ’nin bugünkü seansın sonunda yukarı hareket etmeden önce aşağı yönlü devam edebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin