Tesla’dan şok açıklama: 2 milyar dolarlık Bitcoin!
Tesla’dan şok açıklama: 2 milyar dolarlık Bitcoin!

Tesla’dan şok açıklama: 2 milyar dolarlık Bitcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla Inc, 31 Aralık itibarıyla elektrikli araç üreticisinin kasasındaki toplam Bitcoin miktarının 2 milyar dolar değerinde olduğunu açıkladı.

Tesla geçen yıl zarar etmişti

Geçen yıl Bitcoin’e 1,50 milyar dolar yatırım yapan Tesla, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na gidişinde, Bitcoin değeri nedeniyle geçen yıl 101 milyonluk zarar ettiğini belirtti.

Bitcoin’deki değer kaybı, şirketin 2021 yılı için zarar bildirmesine sebep oldu.

Tesla ayrıca, satış için ödeme birimi olarak kripto para birimini kabul etmişti. Fakat Tesla CEO’su Elon Musk Bitcoin madenciliğinin doğaya verdiği zararlar ve enerji tüketimindeki fazlalık sebebiyle bu uygulamayı durdurdu.

Şirket, Mart’ta sattıkları Bitcoin’lerden 128 milyon dolar kazandıklarını söyledi. Tesla, o zamandan bugüne herhangi bir BTC satışı yapmadı.

reuters


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin