Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı
Elon Musk yine Dogecoin güzellemesi yaptı

“Tesla fabrikasına Bitcoin ATM’si kuruldu” iddiası! Elon Musk yanıtladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nevada’daki Tesla fabrikasında Bitcoin ATM’si olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu konuda Twitter’dan bir açıklamada bulunan Tesla CEO’su Elon Musk, Tesla Gigafactory 1 fabrikasında Bitcoin ATM bulunduğu iddialarını “doğru değil” diyerek yanıtladı.

Teslarati isimli hesaptan gönderilen tweet’i yanıtlayan ancak sonradan mesajını silen Elon Musk bu iddianın doğru olmadığını söylüyor.

Elon Musk: “Bunun doğru olduğunu sanmıyorum.”

Şirketin CEO’su tarafından yapılan açıklama her ne kadar en doğru bilgi kaynağı gibi görünse de Google Haritalar, Nevada’daki Electric Avenue’de bulunan Gigafactory’de LibertyX’in bir Bitcoin ATM barındırdığını gösteriyor.

LibertyX web sitesine göre bir değil üç tane Bitcoin ATM var

LibertyX web sitesi de “Tesla Reno” adlı bir cihazın “1 Electric Ave, Carson City, NV 89434” adresinde çalıştığını doğruluyor. Biri Tesla Osaka ve diğeri Tesla Fremont adlı diğer iki cihaz yine aynı adreste listeleniyor.

Medya kuruluşu Finbold, LibertyX’in Gigafactory’de aslında üç ATM’ye sahip olduğunu doğruladığını ve şu sıralar gündemde olan ATM’nin ağustos ayında kurulduğunu bildirdi. Ancak firma, ikincisinin yalnızca Tesla çalışanları tarafından erişilebilir olduğunu belirtti.

LibertyX, “yeni bir kiosk kurmadığını”, ancak Gigafactory’de önceden kurulmuş olan üç ATM’ye “yazılım aracılığıyla” Bitcoin satan işlevselliği başlattığını iddia etti.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin