Terra, güçlü rallinin ardından konsolidasyona girdi! Fiyatı ne bekliyor?
Terra, güçlü rallinin ardından konsolidasyona girdi! Fiyatı ne bekliyor?

Terra, güçlü rallinin ardından konsolidasyona girdi! Fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın fiyatındaki son dönemde yaşanan artış tüm piyasanın dikkatini çekti. Varlığın ikinci kez 100 dolar sınırını aşması bekleniyordu, ancak keskin bir düşüş yükselişi durdurdu. Öte yandan, Solana’nın fiyatı, dik düşüşünü sürdüreceği endişeleri nedeniyle 100 dolara ulaşamadan rotasını tersine çevirdi.

Terra’nın fiyatındaki muazzam bir ralli, onu genel piyasa trendinden ayırdı ve 100 doların biraz üzerinde olan tüm zamanların en yüksek seviyesine birkaç santim yaklaştırdı. Ralli başlangıçta çok güçlüydü. Ancak fiyat, 95 dolar seviyesinde birçok kez reddedildi, bu da rallinin ivmesini kaybetmesine neden oldu. Fiyat yaklaşık 90 dolara düştü ve ileride daha fazla düşüş mümkün görünüyor.

Terra düşüş momentumuna dönebilir

LUNA’nın fiyatı, yükselişe başladığından beri aşağı yönlü bir trend çizgisi izliyor. Daha önce bu seviyelere ulaştığında toparlanmıştı ve bu sefer de aynı şey tahmin edilebilir. Kırmızı mumların birikmesi nedeniyle fiyat şimdi bu seviyeleri yeniden test etmek zorunda kaldı. Öte yandan, RSI, fiyat yükselişi üzerinde olumsuz bir etkisi olabilecek ciddi bir zayıflık belirtisi gösteriyor. LUNA’nın fiyatı, trend çizgisinin altına düşebilir, bu gerçekleşirse fiyat üzerinde önemli bir olumsuz sinyal olacak.

2022’nin başından bu yana Solana’nın fiyatlarındaki sessiz artış, daha az agresif görünmesini sağladı. Solana ve Terra tarihsel olarak bağlantılı olsa da SOL fiyatı şu anda daha düşük oynaklıkla kademeli bir düşüş gösteriyor. Biraz ara verdikten sonra üçgen modeline geri döndü ve önemli ölçüde düştü. SOL son 24 saatte %8,20 değer kaybetti.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin