featured

Terra Luna Classic fiyatı aniden yüzde 10 yükseldi: İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic (LUNC) fiyatı perşembe günü geç saatlerde aniden yükselmeye başladı ve son 24 saat içinde yüzde 10’dan fazla artış kaydetti. Bu hareket Terra Luna Classic topluluğu için bile şaşırtıcı, zira LUNC ve USTC fiyatları son zamanlardaki önemli tekliflere ve zincir güncellemesine rağmen yukarı yönlü bir ivme yakalayamadı.

Terra Luna fiyatı yüzde 10’dan fazla artış gösterdi

Terra Luna Classic, topluluğun “Binance’ten USTC’yi Yakmaya Başlamasını İsteme” ve “USTC’nin Basımını ve Yeniden Basımını Durdurma” adlı iki önemli öneriyi kabul etmesinin ardından işlem hacimlerinin yükseldiğini gördü.

CoinGape Media, Terra Classic ekosistem tokenlerinin daha geniş kripto piyasasındaki satışların ortasında baskı altında kalmasına rağmen LUNC işlem hacimlerinde yaklaşık yüzde 450’lik bir artış olduğunu bildirdi.

İşlem hacimleri cuma günü 30 milyar dolara ulaşarak son 24 saatte yüzde 200.000’den fazla artış gösterdi. İşlem hacimlerindeki ani sıçrama hakkında spekülasyon yapan topluluk üyeleri, tezgâh üstü (OTC) bir ticaret ve Bitay borsasından kaynaklanan bir hatayı neden gösterdi.

terra

1000LUNC son 24 saat içinde 220 bin doların üzerinde açığa satış gördü. En büyük tek likidasyon 103,59 bin dolar ile Bybit’te gerçekleşti. LUNC ise son 24 saat içinde 40 bin dolardan fazla kısa likidite kaydetti. Şortların ani likidasyonunun arkasındaki nedenler belirsizliğini koruyor, ancak tüccarların LUNC’ta yükselişe geçmesi muhtemel.

LUNC ve USTC atlama

LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 12 yükseldi, fiyat şu anda 0.000061 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0.0000566 dolar ve 0.0000637 dolar.

Bu arada USTC fiyatı da son 24 saatte yüzde 2 yükseldi ve fiyat şu anda 0.012 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0121 dolar ve 0,0127 dolar.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin