Terra (LUNA) neden yükseliyor?

Terra (LUNA) yeni ATH’ler yaparak 100 dolara ilerliyor! LUNA neden yükseliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terraform Labs’ın yerel kripto parası LUNA, yeni zirvelere ulaşıyor. Altcoin, son 24 saatte %15 ve son 2 haftada %40 arttı. Kripto para, hafta boyunca tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırdı ve şimdi 100 dolarlık fiyat etiketine doğru gidiyor.

Terra’nın yerel tokeni LUNA, şu anda piyasadaki en büyük 9. kripto para birimi ve Amerikan dolarına endeksli stabil coin USDC’nin hemen altında yer alıyor. Kripto paranın, sadece 2 gün önce 81.08 dolarlık önceki ATH’sine tırmanmasının ardından analistler, kâr elde etmek için büyük ölçekli satışların bir sonucu olarak fiyatının düşeceğini tahmin ettiler. Bununla birlikte, Terra’nın mekanizması tokenin 90 doların üzerine çıkmasına yardımcı oldu ve sabırla bekleyen yatırımcılar şimdi ödüllendiriliyor.

LUNA neden yükseliyor?

Tüm kripto para piyasası kırmızıda işlem görürken Terra LUNA ay boyunca yükseldi. Terra, TVL’de (toplam değer kilitli) Binance Smart Chain’i (BSC) geçerek Ethereum’un arkasındaki en büyük 2. DeFi ağı oldu. Terra’nın şu anda blok zincirinde kilitli 20.63 milyar doları var ve bu, Binance Akıllı Zincirinden neredeyse 4 milyar daha fazla.

Bu, Terra’nın bugüne kadarki en büyük TVL’sidir ve yatırımcıların sürekli olarak Terra blok zincirinde varlık tuttuğunu gösterir. Terra’nın token yakma oranı da oldukça etkileyici. LUNA’nın dolaşımdaki arzı, ağdaki artan talebe rağmen bir ayda yaklaşık 30 milyon azaldı. Arzdaki bu azalma kripto paranın fiyatının yükselmesinin arkasındaki itici güçtür.

Terra (LUNA) keeps making new all-time highs: LUNA is bound for $100 1
Terra TVL’si

Terra ayrıca ekonomisini basitleştirmek ve stake ödüllerini artırmak için üretilen her 800 blokta 4.5 milyar dolar değerinde LUNA yakıyor. Yani, bunlar son zamanlarda altcoinlerin olağanüstü yükselişinin arkasındaki itici faktörler.

Terra (LUNA) keeps making new all-time highs: LUNA is bound for $100 2
Dolaşımdaki LUNA sayısındaki değişim

Bugün erken saatlerde LUNA, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 97.90 doları kaydetti. Token şu anda 95.21 dolardan işlem görüyor ve 100 dolarlık dönüm noktası yakın görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin