bu kripto para terra ile işbirliğinden sonra %33 yükseldi

Terra ile işbirliği bu kripto paraya yaradı! Fiyatı bir günde %33 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Genel olarak çoğu kripto para birimi ve token bugün yüzde birkaç oranında arttı; bazıları olumlu manşetler, kazançlar veya artan satın alma işlemleri nedeniyle çok daha fazlasını kazandı. Kripto paralar bugün iyi bir başlangıç yaptı. Ancak son 24 saatte, Near protocol’ün işlem hacminde ve fiyat hareketinde daha önemli bir artış yaşandı. Bugünkü haberlerden önce, NEAR sadık bir takipçi kitlesine sahipti.

Terra ile işbirliği NEAR’a yaradı

NEAR, Ethereum alternatifleri veya Web 3.0 ile ilgilenen yatırımcılar arasında popülerlik kazanırken, bu haftanın başlarında Terra ile ortaklık haberleri NEAR fiyatını artırdı.

NEAR To Support UST Stablecoin After Terra Partnership - Crypto Daily™

Habere göre, NEAR Protocol, Terra’nın UST stablecoin’ini NEAR ve Aurora’ya entegre edeceğini duyurdu. Yatırımcılar haberleri özümseyip protokolün sermayesini yeniledikçe, yatırımlarının gelecek yıl nereye gidebileceğini görmek için NEAR Protocol fiyat tahminlerini aradılar.

NEAR kripto parası bir günde %33 arttı

Near fiyatı
NEAR/USD

NEAR Vakfı, protokol bakımı, ekosistem finansmanı ve protokol yönetimine kendini adamış bir İsviçre kar amacı gütmeyen kuruluştur. Protokol ayrıca kullanıcıların Ethereum’dan NEAR’a ERC-20 jetonları göndermesine izin verir. CoinMarketCap’e göre, bugün NEAR Protocol fiyatı son 24 saatte %33.12 artarak 13.14 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 1 milyar 836 milyon dolar seviyesinde.

Near Protocol nedir?

Near Protocol, yavaş işlem oranları, sınırlı kapasite ve zayıf uyumluluk gibi sorunların üstesinden gelen, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak geliştirilen katman-bir blok zinciridir. NEAR Protocol geliştirmeleri arasında, geliştiricilerin varlıklara, emtialara ve gerçek dünyadaki olaylara dayalı olarak pazarlar tasarlamasına olanak tanıyan Flux ve bir NFT para basma platformu olan Mintbase yer alıyor.

NEAR, bir hisse kanıtı konsensüs varyantı olan Doomslug’u kullanır. Doomslug, ilk iletişim döngüsünden sonra bitmiş sayılan bir blok ile iki uzlaşma turu kullanır. Doğrulayıcılar, kazık üzerinde rekabet etmek yerine sırayla bloklar oluşturarak neredeyse anında kesinliğe izin verir.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin