Terra fiyat analizi: LUNA fiyatını ne bekliyor?

Terra fiyat analizi: LUNA 54,3 doları test etmeye hazırlanıyor, yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra fiyat analizi, teknik tabloda genel bir yükseliş trendi gösteriyor. Bununla birlikte, fiyat şu anda kripto alım satımları için fırsat sağlayan olağan bir geri çekilme aşamasından geçiyor. Fiyatın bu ralliyi sürdürmesine yardımcı olabilecek bu belirtileri izleyin.

LUNA coinin gün içi işlem hacmi 1,45 milyar dolar, bu da %11,5 kayıp anlamına geliyor.

Terra fiyat analizi ile ilgili önceki yazılarımızda, LUNA coinin sadece hayatta kalmayıp 4 Aralık’taki kan banyosunda bile daha yüksek kazançlar sağlayan birkaç kripto para arasında olduğundan bahsetmiştik. Bu ralli, 78 dolar civarında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine işaret etti.

Terra fiyat analizi: LUNA fiyatı

Daha sonra, LUNA fiyatı, yükseliş trendini sürdürme umuduyla küçük bir geri çekilme yaşadı. Ancak fiyat 78 dolarlık yeni direnci geçemedi ve bu kripto parada uygun bir düzeltme aşamasını başlattı.

Önemli EMA’lar (50, 100, 200), LUNA kripto parasındaki yükseliş trendini destekliyor. Ancak, son düşüş 20 EMA çizgisinin altına düştü. Göreceli güç endeksi(50), kripto paranın fiyat hareketiyle ilgili olarak önemli bir düşüş gösteriyor.

Terra fiyat analizi: LUNA fiyatı 54.5 doları test edecek

LUNA coinin fiyatı, 4 saatlik zaman çerçevesi grafiğinde çift dipli bir formasyondan aşağı yönlü bir döküm verdi. Bu modelin boyun çizgisi 63 dolardı ve bu seviyenin altında yeterli sürdürülebilirliği gösterdikten sonra fiyat, bir sonraki güçlü desteğe 54.5 dolara doğru ilerliyor.

Terra fiyat analizi: LUNA 4 saatlik grafik

Terra fiyat analizindeki geleneksel pivot seviyelerine göre, kripto tüccarları kripto para fiyatı için en yakın direncin 65.5 dolar, ardından 73.5 dolar olmasını bekleyebilirler. Karşı uca gelince, destek seviyeleri 54 dolar ve 46 dolar civarında seyrediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin