Kripto piyasasında son durum: Bu altcoin'ler mücadeleyi sürdürüyor!
Kripto piyasasında son durum: Bu altcoin'ler mücadeleyi sürdürüyor!

Kripto piyasasında son durum: Bu altcoin’ler mücadeleyi sürdürüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası genel olarak yükseliş atağına geçmesinin ardından düzeltmeyle karşı karşıya. Bitcoin Mart sonunda üç ayın en yüksek seviyesi 48.000 dolara ulaşmasına rağmen, fiyat 45.000 doların altına düştüğü için alıcıların risk iştahı 4 Nisan Çarşamba günü azalmış gibi görünüyor.

Kripto piyasasında son durum

Son sekiz gündür fiyat, 45.000 dolarlık desteği yeniden test etmesinin ardından Çarşamba günü düşmeden önce konsolide oluyor. Elde edilen verilere göre son 48 saat içinde, 110.880 yatırımcının tasfiye edilmesiyle kripto pazarında 300 milyon doların üzerinde tasfiye gerçekleşti. Salı günü başlayan satışta en önemli darbeyi altcoinler aldı. Bitcoin değerinin % 5,37’sini 43.539 dolardan işlem görmek için kaybetti. Genel kripto piyasası haftada yüzde 7’nin üzerinde düşüş kaydetti. Şu anda kripto piyasasının toplam değeri 2,01 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

En büyük kripto olan ETH “Ethereum Birleşmesi” görüşmelerinin ortasında salı gününden bu yana değerinin yaklaşık %7,41’ini kaybetti. Dün 3.300 dolarlık desteğin altına düşmesinin ardından 3.234 dolardan işlem görüyor.

Elde edilen verilere göre Solana, Cardano ve Avalanche son 48 saat içinde sırasıyla %4,96, %5,57 ve %7,31 oranında düşüş kaydetti. Elon Musk’ın sosyal medya devinde bir hisse satın almasının ardından DOGE’yi Twitter’a entegre edebileceği haberinin ardından Salı günü meme coin’in son 24 saat içinde %4,45 artmasıyla korunuyor gibi görünüyor.

Bu hafta MicroStrategy’nin ek 4.167 BTC satın aldı. Terra’nın Satoshi’nin varsayılan varlıklarını devirmeye çalışsa bile bu hafta 5.000 BTC’den fazla biriktirmeye devam etmesi gibi olumlu gelişmeler de gündeme geldi.

Daha önce bildirildiği gibi, InTheMoneyStocks’un baş piyasa stratejisti Gareth Soloway’e göre, 45.000 dolarlık bir yeniden testin gerçekleşmemesinden sonra yükseliş ters üçgeni ufukta olabilir.

Gareth, son zamanlarda Kitco’ya aşağıdaki kalıba atıfta bulunarak:

“Açılan paralel kanallar kırılma eğilimindeyken, yukarı eğimli kanallar bozulma eğiliminde.”

Bununla birlikte, çoğu kripto yatırımcısı Bitcoin’in daha önce, özellikle de bu tür faaliyetlerle dolu haftalardan sonra beklenmedik hamleler yaptığını göz önüne alarak beklemede kalabilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin