gram tokeni
Gram yatırımcıları Ton lansmanının Nisan ayına kadar ertelenmesini kabul ediyor

Telegram’ın Ethereum’a rakip olabilecek projesi ‘Telegram Open Network’ yüzde 90 tamamlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Telegram’ın Blockchain projesinin %70’inin yapıldığını gösteren bazı raporlar var. Rus medyası  tarafından bildirilen çeşitli belgelere göre, Telegram Open Network (TON) projesinin pek çok yönü %90 tamamlandı. Genel proje dikkate alınarak, %70’lik bir tamamlanma oranı belirtiliyor.

Telegram Open Network  yüzde 90 tamamlandı

Telegram geçtiğimiz yılın sonunda bir Blockchain platformu ve kripto para üzerinde çalışacağını bildirdi. O sırada bildirdiğimiz üzere, bu platformun ana amacı mesajlaşma uygulaması tarafından yönetilen 80 milyon aktif kullanıcı için bir kripto para birimi oluşturmak.

Linkedin‘e sızan rapor, TON üzerinde akıllı sözleşmeler yapmak için gerekli sanal makinenin dağıtılmaya hazır olduğunu gösteriyor. Projeye başlamak için şirket, özel bir ICO satışında 1,7 milyar dolarlık bir fon sağlayabildi. Görünüşe göre, bu TON projesi akıllı sözleşmeleri ve diğer dApp’ları başlatmak ve yürütmek için Ethereum’a rakip olabilir. Aynı zamanda, EOS veya TRON (TRX) gibi diğer platformlarla pazarda kilit bir rol oynayacak. Belki de bu, ağın daha fazla token ve projeye ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu gösteriyor.

LinkedIn Başkanı: "Coinbase genişleme çabalarının bir sonucu."

Projenin hangi aşamaları tamamlandı?

Şirket tarafından projeye yönelik şu açıklama yapıldı:

TON, taleplerin iletilmesi için gerekli olan (örneğin, pro-postalanan işlemler) ve yeni oluşturulmuş TON Blockchain bloklarını ağ üzerinden yaymak için gerekli olan bileşendir.

ADNL üzerinden Overlay ağları veya yer paylaşımlı ağlar için Broadcast protokolleri gibi bazı şeyler zaten %100 tamamlandı. TON Blockchain Block Generation ve Validation’ın en yavaş ilerlemeye sahip olduğu görülüyor. Validator yazılımı, Fundamental ve örnek akıllı sözleşmeler %10 tamamlandı.

TON ağı ne zaman aktif olacak?

Yine de, rapor ağın ne zaman aktif olacağı ile ilgili herhangi bir bilgi sağlamıyor. 2019’da ikinci çeyreğin bitiminden önce yeni bir güncelleme veya ağın beta versiyonunu görmek mümkün. Bu yılın başlarında İngiltere’de Telegram Open Network Limited adlı bir şirket kuruldu. Bu yatırımcıların dikkatini çekti, çünkü şirket mesajlaşma uygulamasının kurucusu Pavel Durov adıyla kaydedildi.

Bu sahte kaydın ardındaki niyet, parayı orijinal ICO’dan uzaklaştırmaktı. Daha sonra Twitter’da, resmi Telegram messenger hesabı, Pavel Durov’un herhangi bir şirketi kaydetmediği konusunda yatırımcıları uyardı. O sırada Telegram bu kaydı “şaka ya da aldatmaca” olarak adlandırdı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin