Yükselen cüzdan adresleri LTC fiyatında yüzde 8 artış sağladı

Teknik analiz! Bu majör altcoin görünüm olarak rakiplerinden sıyrılıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa aşağı yönlü hareketini sürdürürken kimsenin beklemediği majör altcoin yeşilde tutunuyor. Son bir haftadır yaptığı yükselişini günlük grafiğe de taşıması yatırımcının yüzünü güldürdü. Majör varlık için teknik analiz neler söylüyor? Daha ne kadar gidebilir? Düzeltme gelecek mi?

Litecoin fiyatı, destek trend çizgisinden yukarı yönlü bir dönüş, yükselen bir paralel kanal modeli içinde. Bu modelde yeni bir boğa döngüsünü tetikleyebilir. Son dört günlük toparlanma ile LTC fiyatı, potansiyel boğa koşusu için daha iyi bir toparlanma gösterdi. Bu sayede varlık 58,5 dolardaki direnci kırabildi.

Majör altcoin’de ilerleme nereye kadar gider?

Yükselen kanal modelinde ara sıra geri çekilme olsa da dışına çıkmadı. Bu da majör altcoin için belli bir skala içinde gitmesini sağaldı. Artan trend çizgisinin ortak desteğinde uygun bir temel elde etmeden önce %20,5 ve 52.2 dolar değer kaybetti.

Trend çizgisinin üzerinde kalmaya çalışmak için haftalarca çabaladı. Yenilenen momentum, art arda üç yeşil mumu tetikleyerek %15,2’lik bir kazanç sağladı. 

Sonuç olarak LTC tüm bu zorlukların ardından belli bir momentum oluşturdu. Hacim artışı boğa koşusu için iyi bir neden oldu. Kısaca LTC/USDT paritesi 69,5 ve 70 doları hedefleyecektir.

Ani düşüşler ve destek denemeleri ise kanal içinde kaldığı sürece yeni alıcıların gelmesi demek. Eğer destek bölgeleri test edilirse bu noktada alıcılar aktif bir şekilde yeniden oyuna dahil olmak isteyebilir.

LTC/USD Haftalık Grafik
LTC/USD Haftalık Grafik

Teknik gösterge

  • EMA’lar: 58.5 $’lık kırılma ile majör altcoin fiyatı 20 ve 50 günlük EMA’ları deldi. Bu kırılan direnişler, potansiyel ralliyi desteklemek için uygun bir destek sunabilir.
  • MACD göstergesi: MACD ve sinyal hatları arasındaki yükseliş geçişi, yukarıda belirtilen aynı nedeni destekler.
  • Direnç Seviyeleri: 64,6 $ ve 69,4 $
  • Destek Seviyeleri: 58,8 $ ve 52,2 $

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin