Tecrübeli analistten XRP yatırımcılarına tavsiye: Beklenen yükseliş için uyardı!
Tecrübeli analistten XRP yatırımcılarına tavsiye: Beklenen yükseliş için uyardı!

Tecrübeli analistten XRP yatırımcılarına tavsiye: Beklenen yükseliş için uyardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin meraklısı ve kripto analisti olan Captain Faibik, önümüzdeki piyasa döngüsünde XRP için önemli bir artış öngörerek yükseliş hissini paylaştı. Tahminine göre, token 25 ila 30 dolar arasında bir yükseliş yaşayabilir. Ancak deneyimli uzman, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulunuyor: Sabır ve sağduyu çok önemlidir.

XRP fiyat analizi

Captain Faibik, iyimser bakış açısının ortasında, yatırımcıları bu heyecan verici zamanlarda FOMO’dan (Kaybetme Korkusu) uzak durmaya teşvik ediyor. Sabırla birlikte istikrarlı ve dikkatli varlık birikiminin çok önemli olduğunu vurguluyor. Faibik’in mesajı açık: Boğa koşusu bir yanılsama değil, yakın bir gerçekliktir.

Tecrübeli analistten XRP yatırımcılarına tavsiye: Beklenen yükseliş için tarih verdi!
Tecrübeli analistten XRP yatırımcılarına tavsiye: Beklenen yükseliş için tarih verdi!

XRP’nin günlük tablosu cesaret verici bir tablo çiziyor ve olası bir yükselişe işaret ediyor. Teknik analiz araçları, varlığın değerinde olası bir pozitif kaymaya işaret eden yeşil okları tespit etmiştir. Bu göstergeler, XRP’nin potansiyel olarak yükseliş bölgesine ulaştığını ve token için uygun bir zamana işaret ettiğini ima etmektedir.

Aşılması gereken kritik fiyat noktaları

XRP’nin momentumunu koruması ve yükseliş eğilimini sürdürmesi için kırılması gereken önemli direnç seviyeleri bulunmaktadır. Tarihsel olarak, bu seviyeler güçlü satış baskısı yaratarak varlığın fiyatının durmasına ve hatta tersine dönmesine neden olmuştur. XRP için aşılması gereken kritik fiyat engelleri 1,082 dolar, 0,96 dolar ve 0,89 dolardır. Bu değerleri aşmak, tokenin yükseliş eğilimini sürdürmesine izin verebilir.

Potansiyel yükseliş trendleri heyecan verici olsa da, potansiyel gerilemelere hazırlanmak da aynı derecede önemlidir. XRP, 0,70 dolar, 0,59 dolar ve 0,51 dolarda destek seviyeleri oluşturmuştur. Bu seviyeler, potansiyel bir piyasa düşüşü sırasında XRP’nin fiyatını tutmak için bir temel oluşturabilir.

Bu raporun hazırlandığı anda, XRP’nin piyasa fiyatı 0,711 dolardır. Tüm piyasalarda olduğu gibi, Faibik’in XRP için yükseliş tahmininin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini yalnızca zaman gösterecektir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin