Ripple ODL metriklerini kurumlar ve bireysel müşteriler için kullanılabilir hale getirecek
Ripple ODL metriklerini kurumlar ve bireysel müşteriler için kullanılabilir hale getirecek

TechCrunch kurucusundan XRP ve kripto para açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ile yaptığı bir konuşmada, teknoloji medyası TechCrunch ve kripto odaklı girişim fonu XRP Capital’in kurucusu Michael Arrington, kripto topluluğundaki nefret karşısında şok olduğunu ifade ediyor.

Fonu başlattığında Arrington, XRP’den daha önce hiç görmediği bir tutkuyla nefret eden bir topluluğa denk geldiğini söylüyor ve şöyle diyor:

“Görünüşe göre kripto savaşının bir tarafını seçtiğim için benden nefret edenler var. Hiç tanışmadığım insanlardan gelen bu söylemler karşısında gerçekten şok oldum ve şaşkınım”

Şimdi, bu eleştirilerin anlaşılabilir olduğunu belirten Arrington, çünkü para ve teknolojinin birleşiminin insanları duygusal açıdan çok bağlı kıldığını ifade ediyor.

Arrington’un değişimi

Arrington, hukuk alanındaki kariyerinden sıkıldığını ve bu durumun onu blog yazmaya geçmeye ittiğini söylüyor:

“Bir avukat olarak başladım ve birkaç yıl içinde avukat olmaktan çok sıkıldım ve başka bir şey yapmak istedim ve girişimci oldum.”

Sonunda kendisini kriptoya neyin çektiği sorulduğunda, bunun Ripple yöneticisi olduğunu söyledi.

Bununla birlikte, Arrington ilk başta, Garlinghouse’u, 2015 yılında belirsiz bir kripto girişimi olduğu için Ripple’a katılmaması konusunda uyaran bir şüpheciydi. Bu alışılmışın dışında kararın kariyerinin sonu olacağına inanıyordu.

2000 yılının ortalarında Facebook hisselerinin yüzde birini geri çeviren Garlinghouse, 2018’in başlarında kripto çılgınlığının zirvesinde kişisel servetini 10 milyar dolara çıkararak Ripple’da bir inanılmaza imza attı.

Uzun süreli bir arkadaşlık

Eylül 2018’de TechCrunch’ın amiral gemisi Disrupt SF etkinliği sırasında Arrington, Garlinghouse’un uzun süredir arkadaşı olduğunu açıkladı.

Dahası, Garlinghouse, AOL’un TechCrunch’ı 2010 yılında 25 milyon dolara satın almasının arkasındaki isim. O sırada şirketin Silikon Vadisi operasyonlarına başkanlık eden AOL’nin en üst düzey yöneticilerinden biriydi. Konuyla ilgili olarak Arrington bu hamlenin kendisini zengin yaptığını ifade ediyor:

“TechCrunch ilk olarak AOL’ye satıldığında ve sonunda Verizon devinin bir parçası olduğunda, Brad, AOL’deydi. Bu anlaşmayı gerçekleştiren birincil kişi oydu. Beni kendisi kadar varlıklık olmasa da en azından zengin yaptı.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin