Tanınmış SEC üyesinden dikkat çeken kripto para açıklaması!
Tanınmış SEC üyesinden dikkat çeken kripto para açıklaması!

Tanınmış SEC üyesinden dikkat çeken kripto para açıklaması!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC üyesi Hester Peirce da dahil olmak üzere pek çok düzenleyici, dijital varlıklar büyük şirketler tarafından benimsenmeye devam edecekse kripto para birimi alanının daha fazla mevzuata tabi tutulması ve izlenmesinin gerekli olduğunu iddia ediyor.

Tesla, Bitcoin ile ödemeleri kabul edecek

Geçtiğimiz birkaç hafta içinde, Tesla gibi birkaç büyük teknoloji ve finans şirketi, dünyanın en büyük ve en popüler dijital para birimi olan Bitcoin’e para yatırdı. Tesla ayrıca General Motors ve Uber gibi firmalarla birlikte gelecekte BTC ödemelerini de kabul edeceklerini söylüyor. Son olarak, BNY Mellon ve diğer kurumlar, dijital varlıklara yönelik kurumsal ilginin daha önce hiç olmadığı kadar arttığını öne sürerek potansiyel olarak kripto saklama hizmetleri sunmayı düşünüyor.

SEC’in muhafazakar bir üyesi olan Peirce, sanal parayla ilgili gevşek kuralları nedeniyle sık sık “Kripto Anne” olarak anılıyor. Başından beri bu konuda öğrenebileceği her şeyi öğrenmeye hevesli olduğu ve bu varlıkların ana akım finans dünyasında muhtemelen bir faydaya hizmet edip edemeyeceğini bilmek istiyor.

Düzenleme şart

Bununla birlikte, pek çok şirketin şu anda milyonlarca Bitcoin elde etmeye çalıştığı göz önüne alındığında, bu varlıklara müdahale edecek ve bu varlıklara göz kulak olacak daha fazla bireysel düzenleyici olmasını istiyor. Dijital dünyaya ilişkin kuralların eksikliğinden endişe duyuyor ve daha fazla işletmenin anlamadıkları bölgeye girmeden önce biraz netlik vaktinin geldiğini düşünüyor.

Bu noktaya kadar Bitcoin, sık sık spekülatif bir varlık olarak görülse de perakendeciler arasında oldukça popüler. Bununla birlikte koronavirüs salgını başladığından beri, insanlar Bitcoin’i bir hedge aracı olarak görüyorlar; ekonomik çekişme zamanlarında kişinin varlıklarını güvende ve emniyette tutabilecek bir servet deposu olarak kullanıyorlar

Görünüşe göre bugünlerde MicroStrategy ve Tesla gibi daha önce de belirtildiği gibi birçok kurum aynı şekilde hissediyor ve daha fazla işletme benzer yatırımlar yapmaya karar verdiğinden, Peirce ek düzenleme zamanının geldiğini düşünüyor.

Pek çok büyük firmanın Bitcoin’e geçmesinden endişe duyan Peirce, birçoğunun potansiyel yatırımları hakkında fazla düşünmediğinden kripto trenine bindiğinden emin.

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin