Bitcoin ile ilgili kesin olan tek şey nedir?
Bitcoin ile ilgili kesin olan tek şey nedir?

Tahminleri tutan analiste göre Bitcoin fiyatı daha da yükselecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – PlanB’ye göre, Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinin altına küçük bir düşüşe rağmen hala yükseliş yolunda.

Bitcoin’in fiyatı, son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık 5.000 USD altına düştükten sonra hala ayakta gibi görünebilir. Ancak bazı analistler bunun hala boğa piyasasının sadece başlangıcı olduğunu ve yeni bir rallinin yolda olduğunu düşünüyor.

Twitter’da kripto para biriminin yükseliş odaklı analistlerinden biri olan PlanB’ye göre, Bitcoin şu anki boğa koşusunun “sonuna yakın değil”. Tarihi eğilimi ve olası yörüngeyi gösteren bir grafikle Bitcoin’in yükselişinin “daha yeni başladığını” tweetledi:

PlanB, Bitcoin fiyatını belirtmek ve tahmin etmek için Stok-Akış modelini kullanıyor. Genellikle tahminlerinde iyimser olan PlanB’nin beklentileri, Bitcoin’in bu boğa rallisi sırasında hala yeni zirvelere yükselme yolunda olduğu yönünde. Gelecekte, Bitcoin’in alternatif bir varlık olarak ticaret gücü ve sağlığının keşfedilmemiş bölgesine ulaşacağından şüpheleniyor.

Yatırımcılardan ve analistlerden yükseliş duygusu

Diğer traderlar ve yatırımcılar da kripto para piyasasının yakın geleceği konusunda olumlular. Tone Vays, Bitcoin’in şu anda bir düzeltmeyle karşı karşıya olduğunu, ancak bunun yalnızca konsolidasyon olduğunu ve yılın ortasında ticaret değerinde yeni bir rekor kırılacağını öne sürdü. Bununla birlikte, Bitcoin’in şu anda olduğundan daha düşük bir ticaret değerine ulaşmak için daha güçlü bir düzeltmeyle karşı karşıya kalabileceğini belirtti.

Şu anda Bitcoin, günlük işlemlerde küçük bir artışla yaklaşık 56.000 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bitcoin mevcut değerini koruyup youna devam ederse, rallinin sağlıklı bir istikrarla devam etmesi mümkün olacak. Durum böyle olursa, piyasa yılın geri kalanına doğru sürekli bir güce bakıyor olacak.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin