featured

SushiSwap fiyat analizi: Grafikteki yükselen kanal modeli SUSHI rallisine öncülük ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği alcoinlerden bir tanesi olan SushiSwap fiyatından yükseliş sinyalleri alınıyor. Altcoinde birden fazla düşüş faktörünün giderek daha da etkili hale gelmesi nedeniyle yükseliş eğilimini sürdürmek için bir mücadele gösteriyor. Bununla birlikte günlük grafikte, yaşanabilecek herhangi bir küçük geri çekilmenin üstesinden gelebilecek ezici bir yükseliş var.

SUSHI için önemli teknik bilgiler

SUSHI token fiyatı, 200 günlük EMA arz baskısının üstesinden gelmek için mücadele ediyor.

SUSHI tokenindeki gün içi işlem hacmi 1,18 milyar dolar. Bu da %100 kazanç anlamına geliyor.

14 Aralık tarihinde yaşanan önemli gelişmelerin ardından SushiSwap, fiyatı 6 dolarlık destek bölgesini aştı ve 3 dolara kadar düşmesinden şüphelenildi. Ancak, kripto para biriminin fiyatı düşüşün üstesinden gelmeyi başardı.

SUSHI SushiSawp

21 Aralık tarihinde çift dip desenini tamamlayan ve boyun çizgisinde 7 doların üzerine çıkan SUSHI fiyatı, boğa koşusunu 9 dolara doğru sürdürüyor. Bununla birlikte, 8 ila 9 dolar arasındaki mevcut bölge hâlâ etkili olmaya devam ediyor. Bu da mevcut trendin tersine dönmesine neden olabilir.

Kripto para biriminin fiyatı, son birkaç gün içinde kolaylıkla 50 ve 100 günlük EMA’nın üzerine çıkmasına rağmen 200 günlük EMA’nın üzerine çıkma mücadelesini sürdürüyor. Ayrıca, RSI göstergesindeki (65) eğim, aşırı alım sınırına yaklaştıkça bir tersine dönme yaşanabileceğine işaret ediyor.

SUSHI/USD 4 saatlik grafik

SUSHI token fiyatı, 4 saatlik grafikte yeni en yüksek ve en yüksek düşük noktaları gösteren yükselen kanal modelindeki ralliyi sürdürüyor. Bununla birlikte, son zamanlardaki 9 dolar seviyesindeki direnç noktasının üzerine çıkma mücadelesi düşüş eğilimi gösterebilir.

Ayrıca, yüksek fiyatı reddetme durumunda oluşan mum 9 doların altında kapanış yapıyor. Bu da trendin düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, fiyat hareketi kanal içinde kalana kadar, yatırımcılar destek düşüşlerinde yükseliş fırsatları bulabilir.

Fiyat hareketi, günlük grafikteki 9 dolarlık yatay seviyenin ardından 11,5 dolarlık direnç seviyelerini gösteriyor. Bu arada önceki yükseliş dönüşleri, 8 dolar ve 6 dolar seviyelerindeki destek noktalarına işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin