featured

Ravencoin nedir? Kripto para piyasasında şubat ayında yaşanan satışlardan RVN nasıl etkilendi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında şubat ayında yaşanan satış hareketlerinden sonra birçok altcoin gibi RVN de fiyatında büyük oranlarda düşüş yaşadı. Yakından takip edilen altcoin’lerden biri olan RVN fiyatı da ayıların kontrolünde. Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimler gündemde kalmaya devam ederken altcoin için kritik destek noktası 0,04 dolarda bulunuyor.

Ravencoin (RVN) 08 Şubat 2022 tarihinde kaydedilen 0,08 doların üzerindeki son zirvesinden sonra 0,05 doların altına kadar düştü. Bu yazının yazıldığı sırada ise 0,053 dolardan işlem görüyor.

Ravencoin nedir?

Ravencoin, varlıkların bir taraftan diğerine verimli bir şekilde oluşturulmasını ve aktarılmasını sağlayan eşler arası bir blockchain’dir.

Kullanıcılar herhangi bir gerçek dünya varlığı veya dijital varlık oluşturabilir ve bunların ticaretini yapabilir. Ravencoin’in projeler, ikinci katman çözümleri, deneyler, iş fikirleri için bir temel ve başlangıç ​​noktası olarak da hizmet edebileceğini söylemek önemlidir.

RVN blockchain’inde verilen token’lar miktar olarak sınırlandırılabilir, adlandırılabilir, menkul kıymetler veya koleksiyon olarak çıkarılabilir.

Kullanıcılar dakikalar içinde kendi güvenlik belirteçlerini oluşturabilirler. Ayrıca takas edebilir ve token’ların sahipleriyle iletişime geçebilirler. Bu özellik, belirli sahiplerin yeni tekliflere oy vermeleri gerektiğinde bilgilendirilmelerini sağlar.

Ravencoin, Bitcoin benzeri bir sistemdir. Bitcoin’in duyurusunun ve lansmanının dokuzuncu yıldönümü olan 03 Ocak 2018 tarihinde madencilik için ikili dosyaları yayınladı.

Ravencoin, Bitcoin kodunun bir çatalı üzerine inşa edildi ve ağını güvence altına almak için KAWPOW algoritması adı verilen Bitcoin’in İş Kanıtı’na (PoW) benzer bir fikir birliği mekanizması kullanır.

KAWPOW algoritması, madenciliğin merkezileştirilmesi sorununun üstesinden gelmeyi ve Ravencoin’in herkese dağıtımını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Öte yandan Ravencoin, on dakika yerine bir dakikalık blok süresine sahip olması nedeniyle Bitcoin’den farklıdır. Blok ödülü 50 BTC yerine 5,000 RVN ve 21 milyon yerine 21 milyar toplam kripto para birimi arzına sahip.

RVN, bu eşler arası blockchain’inin bir yönetişim belirtecidir. Yeni bir kripto varlığı oluşturmak için belirli miktarda RVN belirteci yakmanız veya imha etmeniz gerekir.

RVN token’ı 2021 Şubat ayının ikinci haftasında etkileyici bir kazanç elde etti.  15 Şubat tarihinde 0,28 doların üzerinde rekor bir yüksek seviyeye ulaştı. RVN şu anda zirvesinden %80 oranından fazla bir düşüş yaşadı ve daha fazla düşüş riski de hâlâ bitmiş değil.

RVN grafik

Ukrayna ve Rusya arasındaki potansiyel sonuçların belirsizliği yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor. Bu gibi durumlarda, yatırımcılar paralarını yatırmak için daha güvenli yerler aradığı için risk altındaki varlıklar zarar görme eğilimindedir.

RVN’nin fiyat hareketi ayıların kontrolünde

Ravencoin (RVN) son birkaç ayda kötü bir performans sergiledi. Teknik olarak bakıldığında da hâlâ baskı altında.

Şimdilik fiyat hareketini ayılar kontrol ediyor. RVN için kritik destek noktası 0,04 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin eğer bu destek noktasını aşağı yönlü kırarsa 0,02 dolar civarında yeni düşük seviyeler görebiliriz.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin