STEPN aniden muazzam bir ivme yakaladı!
STEPN aniden muazzam bir ivme yakaladı!

STEPN aniden muazzam bir ivme yakaladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önde gelen varlık, NFT endüstrisinin toparlanmasıyla aktif olarak yukarı doğru hareket ediyor. NFT veya GameFi ile ilgili projelerdeki herhangi bir ralli, özellikle NFT ile ilgili projelerin kapitalizasyonlarının çoğunu kaybettiği ve yeni fon almadığı 2023’te oldukça beklenmedikti. Ancak STEPN kısa süre önce piyasada sağlam bir yer edindi ve son 24 saatte %21’lik bir fiyat artışana tanık oldu.

Kripto para piyasasının toparlanmaya başlamasından bu yana, STEPN %100’den fazla değer kazandı ve kapitalizasyona göre piyasanın ilk 100’ündeki varlıklar arasında en iyi performanslardan birini gösterdi.

STEPN Chart

Varlıkların geleneksel olarak yüksek oynaklığı ve NFT ve DeFi endüstrilerinin genel toparlanması sayesinde böylesine patlayıcı bir ralli mümkün oldu. Delphi Digital’e göre, hem NFT’ler hem de GameFi, girişlerde bir iyileşme görüyor.

Eğilim büyük olasılıkla risklere karşı artan toleransla bağlantılı: Shiba Inu ve Dogecoin gibi meme varlıkları da yeni bir yatırımcı dalgası gördü.

GameFi ve NFT endüstrileri, risk açısından değişken varlıklarla benzerlik gösteriyor. Piyasanın daha fazla toparlanmasıyla birlikte, gerçek potansiyelleri 2021’de gördüğümüz gibi ralliler sırasında kendini gösterdiğinden, STEPN gibi varlıklarda büyük olasılıkla artan hareketlerin devam edeceğini göreceğiz.

Ne yazık ki, piyasadaki veya özellikle STEPN’deki toparlanma rallisinin ne kadar süreceğini belirlemenin bir yolu yok. GMT şu anda 200 günlük hareketli ortalamaya yansıyan 0,69 dolarlık yerel direnç seviyesine ulaşıyor. Diğer varlıklar kırılarak söz konusu direncin üzerinde bir yer edindi.

Yazım sırasında, STEPN son 24 saatte %20’lik bir fiyat artışıyla 0,6 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin