Starbucks müşterileri artık Bitcoin ile ödeme yapabilir
Starbucks müşterileri artık Bitcoin ile ödeme yapabilir

Starbucks müşterileri artık Bitcoin ile ödeme yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Starbucks müşterileri artık Bakkt dijital cüzdan uygulamasından yararlanarak bitcoin ile ödeme yapabilirler. Bakkt CEO’su Gavin Michael, şirketin kripto varlıklarını herkese genişletmeyi dört gözle beklediğini söylediği için, lansmandan önce 500.000 kullanıcının testlere katıldığını açıkladı.

Artık Starbucks’ta Bitcoin ile Ödeyebilirsiniz

Starbucks adlı popüler kafe zincirinde Bakkt cüzdanından yararlanarak artık bitcoin ile ödeme yapabilirsiniz. Dünya çapında 30.000’den fazla lokasyonuyla Starbucks, dünyanın en büyük kafe zinciridir ve yılda yaklaşık 26,50 milyar ABD doları gelir elde etmektedir. Bakkt yöneticilerine göre, 500.000 müşteri Bakkt’ın yalnızca davetiyeye dayalı erken erişim programına katıldı ve artık herkes uygulamayı App Store ve Google Play Store üzerinden indirip satın alma işlemi yapmak için kullanabilir.

Bakkt CEO’su Gavin Michael duyuru sırasında, “Ortalama bir tüketici, hediye kartlarındaki puanlardan bitcoin’e kadar çok sayıda dijital varlığa sahiptir, ancak bunları kullanacakları araçlardan yoksundur,” dedi. “Herkesin dijital varlık erişimini genişletme yolculuğumuzda bir adım olarak Bakkt Uygulamasını halka sunmaktan heyecan duyuyoruz.

Bakkt Birkaç Popüler İş Ortağı Belirledi

Starbucks, Golfnow, Best Buy, Choice Hotels ve Fiserv gibi şirketler de katıldığı için Bakkt uygulaması aracılığıyla bitcoin kabul eden tek mağaza değil. Starbucks’ın küresel kart, ticaret ve ödemelerden sorumlu Başkan Yardımcısı Karl Hebert, Starbucks ekibinin Bakkt ekip üyeleriyle çok yakın çalıştığını açıkladı.

Hebert, “Bakkt, müşterilerin dijital varlıklarının değerini ABD doları biçiminde ortaya çıkarmasını sağlayan benzersiz ve güvenilir bir ödeme deneyimi geliştirmek için çözüm ararken ekiplerimiz birlikte yakın bir şekilde çalıştı” dedi.

Starbucks yöneticisi şunları ekledi:

Müşterilerin artık Starbucks uygulamasına Starbucks Kartlarını yüklemek için Bakkt’ı kullanma ve ardından bunu Starbucks’ta ödeme yapmak için kullanma fırsatına sahip oldukları için heyecanlıyız.

Ek olarak, Golfnow’un kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü Jerramy Hainline, şirketinin alternatif bir ödeme sistemine doğru çeşitlendirmeyi dört gözle beklediğini söyledi.

Hainline,Sporda bir teknoloji lideri olarak Golfnow, 3,5 milyondan fazla üyemiz için ödeme çözümlerini daha da çeşitlendirmek üzere Bakkt’a katılmanın heyecanını yaşıyor.

Ortaklığımızın sunduğu potansiyel çok ilgi çekici ve müşterilerimize kripto parayı, hediye kartlarını ve kullanılmayan puanlarını bir golf turuna dönüştürme olanağı vererek golfü daha da erişilebilir kılma fırsatı yaratıyor.

 bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin