featured

Sonunda SAND yatırımcılarının yüzü gülüyor! Kasım ayında büyük ralliler gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan Sandbox (SAND), Ekim ayını Sandbox Alpha Sezon 3 için bir mega partiyle sonlandırdı. Ancak bu, ağ için tek büyük son değildi. SAND, güçlü bir ralli gerçekleştirerek ayı pozitif bir şekilde kapattı.

SAND’ın son 10 gündeki performansı ilginç bir sonuca dikkat çekiyor. Gözde metaverse coin, düşük aylık aralığını yeniden test ettikten sonra bu dönemde %35’lik bir artış gerçekleştirmeyi başardı. Ancak, Kasım ayına girerken bu yükseliş momentumunu koruyabilir mi?

Piyasa SAND’ın kazançlarını yok edebilir mi?

Bazı en iyi kripto para birimlerinin geçtiğimiz kazançlarının bir kısmından vazgeçtiğini zaten gördük. Aynısı, özellikle 30 ve 31 Ekim arasında SAND’ın performansı için de geçerliydi. Yükseliş momentumuna devam ettikten sonra 0,947 dolardan yeni bir aylık en yüksek seviyeye ulaşmayı başardı. Bununla birlikte, aynı 24 saatlik dönemde %8’e varan bir geri çekilme, satış baskısının geri dönmeye başladığını gösteriyor.

SAND grafik

Yatırımcılar, Para Akışı Endeksi (MFI) dağıtım bölgesine geçtikten sonra hafif bir geri çekilme meydana geldiğini not etmelidir. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım bölgesine girmeden önce bazı kazanımlar elde etti. Bu, eğer yeterli satın alma baskısı olacaksa, fiyatın yeni bir aylık en yüksek seviyeye ulaşma ihtimalinin hâlâ önemli bir olasılık olduğu anlamına geliyor.

Ne yazık ki, yelpazenin diğer tarafında piyasa belirsizliğinde bir artış ortaya çıktı. Bu büyük ölçüde, sonuca bağlı olarak piyasalar üzerinde daha fazla baskı oluşturabilecek olan yaklaşan FOMC toplantısından kaynaklandı.

SAND’ın yakın zamanda elde ettiği kazanımları elinde tutma veya daha fazla yükseliş elde etme yeteneği de piyasa talebinin düzeyine bağlıdır. Hem günlük aktif adresler hem de geliştirme etkinliği son 24 saatte yeni aylık zirvelere ulaştı.

SAND grafik

Sağlıklı gelişim aktivitesi ve sağlıklı aktivite, önümüzdeki birkaç gün içinde devam eden bir yükseliş hissini teşvik edebilir. Öte yandan, günlük alım satım ve geliştirme faaliyetlerinin metrikleri düşmeye başlarsa, yatırımcılar daha fazla olumsuzluk beklemelidir.

Şimdi, yatırımcıların ani değişikliklere dikkat etmeleri için iyi bir zaman olabilir. Bu tür son gözlemlerden biri, 30 Ekim’de SAND’ın yaş metriğindeki ani artıştır. Bu gözlem, bu süre zarfında büyük miktarda SAND token’ının hareket ettiğini gösterdi. Buna rağmen, ortalama token yaşı metriği aylık en yüksek seviyeye yükselmeye devam etti.

Tüketilen yaş metriğindeki büyük bir değişiklik, genellikle yatırımcıların yön değiştirdiğini gösterir. Bununla birlikte, ortalama token yaşının hâlâ arttığı göz önüne alındığında, son gözlem daha fazla birikimin işareti olabilir.

Neler olacak?

Yukarıdaki sonuç, uzun vadeli sahiplerinin yatırımcıların henüz satış yapmadığını gösterebilir. Bu, boğalar için iyi bir işarettir. Veriler, daha fazla yükseliş lehine olsa da FOMC ayıları destekliyorsa, yatırımcılar beklenmedik risklere karşı yine de dikkatli olmalılar.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin