Son günlerin yıldız tokeni yükselişe devam edecek mi?
Son günlerin yıldız tokeni yükselişe devam edecek mi?

Son günlerin yıldız tokeni yükselişe devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chiliz (CHZ), son gerilemenin ortasında en büyük 100 dijital varlık arasında en çok kazanan kripto para birimi oldu. CHZ, son 30 gün içinde %130’un üzerinde arttığı için metriklerde üst sıralarda yer alıyor. Uzmanlar, bu rallinin devam edebileceğini öne sürüyorlar.

Chiliz ticaret hacmi fırladı

Kripto para analitik şirketi Santiment’e göre, balina işlemleri 29 Mart 2022’den bu yana en yüksek ağ miktarına ulaştı. Zincir üzerindeki izleyici, balinanın bu ralli sırasında hâlâ kâr elde ettiğini belirtti.

Whalestats, Chiliz’in son 24 saatteki en büyük 2000 Ethereum (ETH) balinaları arasında ticaret hacmine göre ilk 10 token arasına girdiğini bildirdi. Bu arada, Chiliz tokeni balinalar tarafından en çok satılan tokenlerin listesinde de yer alıyor. Bu, büyük balinaların kârlarını rezerve ettiğini gösteriyor.

Chiliz, son dört haftada %150’nin üzerinde bir artış kaydetmeyi başardı. Bu artış, CHZ’nin ilk 40 kriptoya girmesine yardımcı oldu. Yazım sırasında, Chiliz ortalama 0,242 dolar fiyattan işlem görüyor. Altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık %23 artarak 904.7 milyon dolara ulaştı. Ayrıca CHZ, 1.45 milyardan fazla bir piyasa değerine sahip.

CHZ destek alıyor mu?

Daha önce belirtildiği üzere, Fan token platformu Socios.com İtalya’da düzenleyici onayını aldı. Bu, sanal para birimleri ve dijital cüzdanlar için hizmet sunmalarını sağlayacaktır. Bu duyuru Chiliz tokeninin yükselmesine neden oldu.

Kripto platformuna göre Chiliz fiyatları, bariyeri 0,22 dolar seviyesinde kırdığı için sadece üç gün içinde %25 civarında yükseldi. Bu, Nisan ortasından bu yana en yüksek nokta olarak işaretlendi. Platform ayrıca taraftar tokenlerinin, düşen takozun üstesinden geldikleri için 18 Haziran 2022’den bu yana yükselişte olduğundan bahsetti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin