Yükseliş yakın! Bu altcoin'de geri çekilme aşaması sona mı eriyor?
Yükseliş yakın! Bu altcoin'de geri çekilme aşaması sona mı eriyor?

Yükseliş yakın! Bu altcoin’de geri çekilme aşaması sona mı eriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – UNI altcoin, Haziran ayında 3,36 dolarlık dip desteğinden toparlanarak %190’a varan ralli yaşadı ve 9,82 dolarda yerel bir tepe oluşturdu. Ancak, bu direnci aşmak için yaklaşık üç haftalık bir girişimin ardından, yükseliş momentumu tükendi ve önemli bir fiyat düzeltmesini tetikledi.

UNI/USDT Chart

Geçen hafta, kripto pazarındaki artan satış faaliyetleri, altcoin’lerin çoğunda keskin bir düşüşe neden oldu. UNI fiyat hareketi, çoklu destek seviyelerinin düşmesine neden olan benzer bir eğilimi gösteriyor.

Uniswap fiyatı, 20 günlük EMA’nın üzerinde kalmayı başaramadıktan ve 9,50 dolarlık direnç seviyesinden sürekli reddedildikten sonra düşüşe geçti. Geçen haftaki bu düşüş eğilimi, uzun süredir devam eden bir destek trend çizgisinin düşmesine neden olan %26’lık bir fiyat düşüşüne neden oldu.

6,6 dolar ve 0,5 FIB’lik birleşik destek, hafta sonu boyunca %4,5’lik bir toparlanma için düşen fiyatları yumuşatıyor. Ancak hakim olan ayı trendi, yeni bir haftanın başlamasıyla birlikte ivme kazanıyor ve bu da %5,2’lik bir fiyat düşüşüyle ​​sonuçlanıyor.

Artan satış baskısı ile birlikte, altcoin yakında 6,75 dolar destek seviyesinin altına düşebilir ve bir sonraki yatay seviye olan 5,90 doları test edebilir. Bununla birlikte, alıcılar satış baskısını kontrol altına almayı başarırsa, 6,75 dolar yatay seviyesinin üzerinde yatay bir trend beklenebilir. Ayrıca, en iyi senaryoda, 8 dolarlık kırılmayı yeniden test eden bir yükseliş dönüşü de mümkün.

Teknik gösterge

EMA: Trend belirleyen 100 günlük EMA’nın altına düşen kripto para fiyatı, ayıların kontrol altında olduğunu gösteriyor. Ayrıca, 20 günlük EMA geçerli direnç seviyesine döndü.

DMI göstergesi: DI çizgileri, önceki yükseliş momentumundaki zayıflığı yansıtan ADX çizgisinde bir düşüşle düşüş eğilimi veriyor. Bununla birlikte, ADX hattındaki olumlu bir dönüş, düşüş eğilimi momentumunda bir artışı temsil edecektir.

Direnç seviyeleri: 8,11 dolar ve 9,8 dolar

Destek seviyeleri: 5,76 dolar ve 6,62 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin