Son Dakika: Bitcoin fiyatı, neredeyse 63.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı
Son Dakika: Bitcoin fiyatı, neredeyse 63.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Son Dakika: Bitcoin fiyatı, neredeyse 63.000 $ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı nihayet uzun süreli konsolidasyonunu sona erdirerek yeni fiyat sevieylerini keşfetmek için yukarı yöneldi.

Bitcoin fiyatı bir keşif aşamasına giriyor

Bitcoin fiyat hareketi, yaklaşık üç aydır yükselen bir paralel kanalın içinde bulunuyor. Bu teknik, trend çizgileri kullanılarak iki yüksek ve üç yüksek dip arasında bağlantı kurularak elde edilir.

Bununla birlikte, yükseliş momentumundaki son artış, 62.878 $ (Binance) ile tüm zamanların en yüksek seviyesini oluşturdu.

Bu esnada, Momentum Reversal Indicator’ın 61.185 $ ‘lık çıkış çizgisi, öncü kripto para biriminin daha yüksek girişimde bulunmasını engelleyen çok önemli bir seviyeydi. Bununla birlikte, satın alma baskısındaki son artış, bu seviyeyi geri çekti ve şu an  BTC’nin piyasa değerinde keskin bir artışa işaret ediyor.

Boğaların gözünü diktiği potansiyel hedefler arasında kanalın 68.145 $ ‘dan orta çizgisi ve 75.291 $’ da% 141.4 Fibonacci uzatma seviyesi yer alıyor.

Amiral gemisi kripto para için bu iyimser görünümü destekleyen, SuperTrend göstergesinden yakın zamanda ortaya çıkan satın alma sinyalidir.

BTC/USD 1-day chart

BTC, 61.780 $ ‘lık kırılma çizgisinin üzerinde yakın bir belirleyici günlük mum çubuğu üretemezse, yükselen kanalın 58.640 $’ lık düşük trend çizgisine geri dönülmesi beklenebilir.

Söz konusu seviyenin kırılması, 54.798 $ ‘da % 78.6 Fibonacci geri çekilme seviyesine doğru % 6’lık bir satışı tetikleyebilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin