binance

Son dakika: Binance, Multichain bağlantılı bu 8 altcoini askıya aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 7 Temmuz 2023 tarihinden itibaren Multichain bağlantılı çeşitli tokenlerin para yatırma ve çekme işlemlerine yönelik desteğini askıya aldığını duyurdu. Bu karar zorluklarla karşılaşan Multichain (MULTI) protokolüyle ilgili son duruma yanıt olarak geldi.

Binance Multichain-Bridged tokenları askıya aldı!

Binance resmi blogunda, etkilenen tokenların arasında BNB Smart Chain üzerinden Polkastarter (POLS), BNB Smart Chain üzerinden Alchemy Pay (ACH), Fantom Network üzerinden Beefy.Finance (BIFI), BNB Smart Chain üzerinden SuperVerse (SUPER), Ethereum Network üzerinden Travala (AVA), Avalanche C-Chain üzerinden Spell Token (SPELL), Fantom Network üzerinden Alpaca Finance (ALPACA) ve BNB Smart Chain üzerinden Harvest Finance (FARM) olduğunu duyurdu.

Binance, neden olunan rahatsızlığı kabul ediyor ve askıya alma işleminin Multichain protokolüyle ilgili devam eden sorunların bir sonucu olduğunu vurguluyor. Daha önce birden fazla Multichain bağlantılı token için para yatırma işlemleri, Multichain aksaklıklarının ardından 25 Mayıs 2023 tarihinde askıya alınmıştı.

binance

Multichain protokolünün çapraz zincir rotalarının çoğu iyi çalışıyor olsa da bazı çapraz zincir rotaları mücbir sebepler nedeniyle kullanılamıyor ve hizmetin ne zaman devam edeceği bilinmiyor. Hizmet geri yüklendikten sonra bekleyen işlemler otomatik olarak kredilendirilecektir. Multichain bu süreçte etkilenen kullanıcılara tazminat ödeyecek ve tazminat planı daha sonra duyurulacaktır.

Multichain ve fiyat güncellemesi

Multichain’i çevreleyen durum, bazı köprülerin kullanılamaz hâle geldiği ve protokolün kurucu ortağı ve CEO’su Zhao Jun’un ortadan kaybolduğu ve bir polis soruşturmasına konu olduğu iddialarıyla çalkantılı bir hâl aldı. Fantom, Multichain çapraz zincir köprü hizmetlerinin askıya alınmasından önemli ölçüde etkilendi.

CoinGape, 05 Haziran’da Multichain protokolünün bazı çapraz zincir köprülerinin, zincir üzerindeki uzmanların işlemleri onaylamasının ardından tekrar çevrimiçi olduğunu bildirdi. O zamandan beri herhangi bir güncelleme yapılmadı. İhtiyati bir önlem olarak Binance, bu köprü tokenleri için mevduatları yeniden açmayı düşünmeden önce Multichain ekibinden açıklama bekleyecektir.

Multichain’in (MULTI) piyasa fiyatı şu anda yüzde 3,95’lik bir düşüşle 3,22 dolar seviyesinde bulunuyor. Hesaplamalara göre Multichain’in 100 dolara ulaşması için 24 kat artması gerekecek. Multichain’in her yıl yüzde 25 oranında yükselmesi hâlinde 100 dolara ulaşması 8,5 yıl alacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin