featured

Kazançlarının büyük bir kısmını silen Solana, yükseliş için yeterli enerjiyi bulabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana, şu anda hafif yükselişte olmasına rağmen 2021 yılındaki kazançların neredeyse tamamını kaybetti.

Daha önce, bir sonraki “Ethereum katili” olarak adlandırılan Solana, NFT ve DeFi endüstrilerinin düşüşünün ardından 2021 yazından bu yana takma adının hakkını veremedi ve tüm kazanımlarını kaybetti.

Solana

Altcoin’in günlük grafiğinde de görüleceği üzere, SOL şu anda geçtiğimiz yılın ağustos veya temmuz aylarındaki seviyesinde işlem görüyor. Kripto para biriminin şu andaki performansı, tüm zamanların en yüksek seviyesinde ulaştığı zaman olan kasım ayındaki performansına kıyasla yaklaşık %85 daha düşük.

Kasım ayından bu yana SOL, 200 günden fazla süredir bir kırılma yaşayamadığı için güçlü bir düşüş trendi işlem görüyor. Altcoin’in fiyatı, kısa vadeli bir sıçrama olabileceğini gösteren eğilimlerin daha düşük aralığında bulunuyor.

Ağın temel sorunları

Ne yazık ki Solana ile ilgili tek sorun DeFi ve NFT projelerine olan talep değil. Ethereum maksimalistleri ve Solana’dan nefret edenler, sürekli kesinti sürelerini ve ağdaki diğer sorunları takiben altcoin için “Sqlana” takma adını her zamankinden daha fazla kullanıyor.

Son zamanlarda Solana, ağın tamamen kesilmesinin ardından başka bir kesinti daha yaşadı. Blockchain ile ilgili sorunların ardından piyasadaki satış hacmi yüksek bir seviyeye ulaştı.

Bazı Ethereum yanlısı yatırımcılar, ağın performansını ve şu anda sahip olduğu her türlü sorunu izleyen bir “Solana durum sayfasının” varlığı hakkında şaka yapıyor. Böyle bir hizmetin varlığı, herhangi bir blockchain tabanlı ürün veya hizmet için bir meraktır. Bunlar, Web2 siteleri ve platformları için daha gelenekseldir.

Ancak son aylardaki olumsuz fiyat ve teknik performansa rağmen Solana, ilk tekliften bu yana hâlâ büyük bir yükseliş yaşıyor. Yani ilk yatırımcıların hâlâ %2,500 oranında bir kârları var.

Bu yazının yazıldığı sırada SOL, 40 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, psikolojik direnç noktasının üzerinde bir dayanak elde etmek için mücadeleye devam ediyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin