featured

Solana (SOL) önemli bir eşikte: Kritik destekteki hareketi sıradaki trendin yönünü belirleyecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL) fiyatındaki son toparlanma hareketi, 32,1 dolardaki direnç noktasına çarpmasının ardından yerini önemli bir düzeltmeye bıraktı.  İki haftalık geri çekilme sonucunda fiyat %29 oranında bir düşüş yaşayarak 22,7 dolardaki desteğe geriledi. Diğer birçok teknik destekle uyumlu yukarıda belirtilen seviye, alıcılar için güçlü bir birikim bölgesini gösteriyor. Bu destek, tükenmiş yükseliş ivmesini geri kazanabilir mi, yoksa satıcılar düzeltme rallisini uzatabilir mi?

Günlük grafikteki birkaç kısa gövdeli mum, SOL yatırımcıları arasındaki belirsizliği yansıtıyor. 25,7 dolara bir yükseliş, toparlanma rallisinin yeniden başladığına işaret edebilir.

Solana için gün içi işlem hacmi 251,5 milyon dolardır. Bu da %6,4’lük bir düşüş olduğu anlamına gelmektedir.

Düşen fiyat, %50 Fibonacci düzeltme seviyesi ve 200 günlük EMA ile uyumlu 22,7 dolar seviyesinde uygun desteği buldu. Ayrıca, %50 seviyesindeki bir düzeltme, piyasadaki satın alma baskısını yenilemek için sağlıklı bir geri çekilme olarak değerlendiriliyor.

26 Temmuz’da SOL fiyatı, yükseliş trendinin devamının erken bir işareti olarak sabah yıldızı mum formasyonuyla 22,7 dolarda bulunan destekten toparlandı. Yükselişin geri dönmesi ile fiyat %11,2 oranında arttı ve 25,68 dolar seviyesinde zirve yaptı.

Solana SOL

Bununla birlikte fiyat eğilimi, yükseliş momentumunda bir miktar zayıflığa işaret ederek uygun bir takip sunmadan yanlara döndü. Düşüş piyasası duyarlılığı kripto alıcıları üzerinde baskı oluşturmaya devam ederse, SOL fiyatı birkaç işlem günü daha 22,7 dolardaki desteğin yakınında kalabilir. Bu da yükseliş için yeterli gücü toplayamadığına işaret edebilir.

SOL 32 dolardaki direnci aşabilecek mi?

Solana fiyatının yükseliş toparlanmasının kesinleşmesi için alıcıların sabah yıldızı mum formasyonunun en yüksek seviyesi olan 25,68 doların üzerinde bir günlük mum kapanışına ihtiyacı olacaktır. Bu kırılma sonucunda %25,6’lık bir ralli ile fiyat 32,1 dolara yükselebilir. Ek olarak, gözde altcoin’in fiyatında devam eden toparlanma rallisi, grafikteki simetrik üçgen modelinden etkileniyor olabilir. Yine de yükseliş senaryosunda, 32,1 doların geri alınması durumunda fiyatın sıradaki hedefleri 39,2 dolar ve 40 dolarda olacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin