SOLANA

Solana geliştirmelerde iyi bir form yakaladı : Günde 408 başvuru…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana, en çok yüksek hızı ve düşük ücretleri ile tanınıyor olabilir, ancak kripto projesine daha fazla bağlı olanlar, Solana’nın daha fazla kullanıcıyı ve daha da önemlisi binlerce geliştiriciyi çekmek için iddialı hedefleri olduğunu bilecek.

Sentiment’in raporunda neler var?

Santiment’in kripto projeleri ve geliştirme oranları hakkındaki en son içgörü raporu, hangi ağların onu büyütmek için en iyi şansa sahip olduğu hakkında zengin bilgi sağlıyor.

Günde 408 başvuru

Geliştirici katkılarını ve faaliyetlerini analiz ederek ilk on sıradaki “en hızlı gelişen varlığa” bakıldığında, Solana ikinci sırayı aldı. Santiment’in raporunda şu ifadeler yer aldı: “Yaklaşık üç ay önce zirve yaptıktan sonra, gelişme hızı hafifçe sakinleşti. Ancak günde 408 başvuruyla Solana’nın arkasındaki ekip, varlığı sürekli olarak iyileştirmeye çalışıyor.”

Gerçekten de, Solana’daki geliştirme faaliyeti Nisan ayının başından beri hızla artıyor. Aktivite 22 Nisan’dan itibaren düşüş eğilimine girerken, SOL’un günlük gönderim oranı – ilk 10 statüsüyle birlikte – hala etkileyici.

solana sol grafik 1

 

Dahası, yatırımcı duyguları bir projeye olan inancın aşılanmasına yardımcı olabilir. Bu da geliştiricileri gelip aynı şey üzerinde çalışmaya davet ediyor. Analizin yazılırken, SOL için ağırlıklı duygu 0.096 civarındaydı. Olumlu olsa da, varlığı izleyen boğalar için iyi bir haber olan tehlikeli bir öforik artıştan uzaktı.

 

solana sol grafik 2

Endişe verici noktalardan biri, SOL hacimlerinin Nisan ayının başından beri düşmesidir. Bir varlığın fiyatı mutlaka geliştirme faaliyetiyle bağlantılı olmasa da, bu ay hacimlerdeki düşüş, artan kullanıcı benimsemesinin en iyi işareti değil.

solana sol grafik 3

Solana’nın günlük değer güncellemeleri çok iyi durumda

Bununla birlikte, şimdi ilgili soru şu: Geliştirme faaliyeti söz konusu olduğunda kupayı hangi ağ veya proje eve götürdü? Santiment içgörü raporunda şunlar belirtildi: “Geliştirme faaliyetimize göre (30d sütunu), Uniswap, Github’daki günlük dikkate değer güncellemeler açısından en yakın projenin oldukça üstünde”

Rapor, Uniswap’ın her gün yaklaşık 1.430 Github gönderimi gördüğünü göstermeye devam etti.

 

Terra [LUNA] nasıl gidiyor? Genellikle fiyat açısından SOL’un rakibi olarak görülen LUNA’nın geliştirme faaliyetine bakıldığında, analizin yazım anında Solana’nın 75’ine 7,69 oldu.

Terra-LUNA-14.46.54-27-Apr-2022

Bu, tüccarların sayıların ötesine bakmalarının ve hem bir varlığın fiyatını hem de gelişme potansiyelini değerlendirmelerinin neden önemli olduğunu vurguluyor.

ambcrypto.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin