Solana (SOL) boğaları, hafta sonu boyunca yükselişi sürdürebilecek mi?
Solana (SOL) boğaları, hafta sonu boyunca yükselişi sürdürebilecek mi?

Solana (SOL) boğaları, hafta sonu boyunca yükselişi sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana boğaları hafta sonu oluşabilecek bir ralli için fırsat arıyor. Veriler göz önüne alındığı zaman önemli bir dirençle karşılaşılmaması durumunda % 27 oranında kâr elde edilebilir.

Solana fiyatı (SOL), turuncu yükselen trend çizgisinde 155 dolarda yer alan seviyede ayılar tarafından zarara uğratıldı. Bunu, 170 dolar üzerinde bir kırılma, dün destek için yeniden test ve bu sabah daha yüksek bir açılış takip etti. Buradan, ayılar kayıplar artmaya başladıkça kısa pozisyonlarını daha da fazla kapatmak zorunda kalacaklar. Bu sebeple hafta sonu fiyat yükselişi gerçekleşip boğalar hakimiyeti ele alabilir.

Solana fiyat hareketi önümüzdeki hafta 220 dolara ulaşabilir

Solana fiyatı, boğaların fiyat hareketini başlatabileceğini gösteriyor. Turuncu yükselen trend çizgisinin yanlış kırılmasıyla, ayılar geri çekildi ve 170 dolara yükselmeyi takip etti. Boğalar aynı gün 180 dolara ulaştığında, bir miktar kâr elde edildi. Boğalar bu teknik girişe sıçradı ve 200 dolar seviyesine hazır görünüyor.

Analiz sonuçlarına göre 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) 209 dolarda yer alıyor. Bu seviye geçmişte bir miktar kâr elde edilmesini tetikledi ve mevcut düşüş trendine destek sağladı, oysa 200 günlük SMA ve turuncu yükselen trend çizgisi, genel olarak uzun vadeli yükseliş trendinin temelini oluşturuyor. Boğalar bu 55 günlük SMA’yı aşabilirse 220 dolara ulaşması beklenebilir.

Boğalar, küresel piyasalarda hâlâ sorun yaşayabilir. SOL fiyatı eşleşmez ve dünkü bir önceki en yüksek seviyenin üzerine çıkarsa yukarıda belirtilen S1 destek seviyesine doğru düşüş beklenebilir. Böylece ayılar üstünlük sağlayabilir ve S1’in altına geri çekilmeye ve turuncu yükselen trend çizgisinin yeniden test edilebilir. Bu bölgede bir kırılma yaşanırsa S2 destek seviyesinin ve teknik seviyenin bulunduğu 131 dolara düşüşe neden olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin