Solana %20 arttı! İşte rallinin muhtemel nedeni
Solana %20 arttı! İşte rallinin muhtemel nedeni

Solana %20 arttı! İşte rallinin muhtemel nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana blok zincirinin yerel para birimi olan SOL, son 24 saatte %20 gibi büyük bir artışla 25,16 dolardan işlem görüyor. Solana, geçen haftadan bu yana %12,73 kazanç elde ederek günlük ve haftalık kazançlarda ilk 10 kripto para birimini geride bıraktı.

Zincir üstü bir analitik firması olan Santiment’e göre, Solana’nın mevcut fiyat artışı hacim artışlarıyla destekleniyor. Santiment tarafından yayınlanan bir grafiğe göre, yatırımcıların Cuma günkü devasa yükseliş nedeniyle Solana ve diğer üç altcoinde büyük FOMO (kaçırma korkusu) gösterdiğini yazdı.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1616542644691423232

CoinMarketCap verilerine göre bu, son 24 saatte %170 artan işlem hacminde görülüyor. Yatırımcılar kâr elde etmek için devreye girdikçe, artan hacimler tipik olarak daha yüksek oynaklıkla çakışıyor.

SOL, Aralık ortasından bu yana fiyatını ikiye katlayarak, yazının yazıldığı tarihte 25,86 dolara kadar ulaştı ve yalnızca bu yıl %107 arttı.

Solana için yeni umut ışığı

SOL‘un fiyat artışı, blok zincirinin uzun vadeli geleceği konusunda yenilenmiş bir iyimserlik getirdi.

Electric Capital’in yakın tarihli bir raporuna göre, Solana 2022’de en hızlı büyüyen geliştirici ekosistemlerinden biri seçildi.

Verilen istatistiklere göre, Solana üzerinde çalışan geliştiricilerin sayısı 2022’de 2.000’i aştı ve ham sayılarda yalnızca Ethereum’dan sonra ikinci oldu. Ayrıca geliştirici sayısı Aralık 2021 ile Aralık 2022 arasında %83 arttı.

Geliştirici sayısındaki artışla birlikte Solana, öncelikli ücretlerin ve yerel ücret piyasalarının benimsenmesinde dikkate değer bir artış gördü. Bu, ağ genelinde dApp ve cüzdan seviyelerinde görüldü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin