Solana grafiğinde olumlu sinyaller var! SOL için takip edilecek seviyeler
Solana grafiğinde olumlu sinyaller var! SOL için takip edilecek seviyeler

Solana grafiğinde olumlu sinyaller var! SOL için takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, Kasım ayında kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 50 kaybetti. SOL aşırı satım bölgesinde işlem görüyor gibi görünüyor, bu da bir ralli olabileceğini gösteriyor. Solana için birden fazla satın alma sinyali görünüyor. Satın alma potansiyeli artarsa yakın zamanda yeni bir ralli yaşayabilir.

Solana, için olumlu sinyaller var!

Solana, kripto ve küresel pazarlardaki son düşüşe rağmen büyük bir yükselişe hazırlanıyor gibi duruyor. 2021’in büyük bölümünde büyük bir ralli yaptıktan sonra SOL, zorlu bir kaç hafta geçirdi. Şu anda, 6 Kasım’da kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 dolardan %50’den fazla düşüşle 119 dolar civarında işlem görüyor.

Yüksek verimli blockchainin SOL para birimi, aşırı satım bölgesinde işlem görüyor gibi görünüyor ve yerel bir dip oluşmak üzere olabileceğini ima ediyor. İyimser görünüm, şu anda Solana’nın üç günlük ve haftalık grafiklerinde alım sinyalleri sunduğu için Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi tarafından tahmin ediliyor. Yükseliş sinyalleri bir ile dört mum çubuğunun zaman diliminde gerçekleşti.

Mevcut fiyat seviyeleri etrafındaki satın alma baskısındaki artış, TD Sıralı göstergesi tarafından sunulan tezin doğrulanmasına yardımcı olabilir. Bu şartlar altında Solana, 53 günlük hareketli ortalamasına 180 dolara yükselebilir. Bu kritik direnç alanını aşmak, bir sonraki önemli tedarik duvarı 200 dolar civarında olduğu için SOL’yi daha yükseğe çıkarabilir.

Solana US dollar price chart

Bununla birlikte, Solana’nın yukarı potansiyeline ulaşmadan önce daha da düşebileceğini söylemekte fayda var. Ayrıca altcoin için 50-haftalık hareketli ortalama şu anda 100 dolar civarında seyrediyor. Bunun SOL altındaki en istikrarlı talep bariyeri olduğunu gösteriyor. Bu destek bölgesine doğru herhangi bir düşüş, kenarda kalan yatırımcıları piyasaya yeniden girmeye ve yukarı yönlü bir hareket için katalizör görevi görmeye teşvik edebilir.

Yine de, 100 dolarlık desteğin devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Bu seviyenin üzerinde belirleyici bir mum çubuğu, yükseliş görünümünü geçersiz kılarak önemli bir sorun yaratabilir. Daha sonra fiyat sırasıyla 82 dolar ve 66 dolara doğru gerileyebilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin